Uusi koti kullan kallis

img_0446.jpg

img_0449.jpg

img_0441_3.jpg

img_0439.jpg

 

On kerrassaan uskomatonta, miten hyvän päätöksen tein elokuussa loikatessani toiselle puolelle jokea Brooklyniin.

Äkkimuutto oli tietenkin omanlaisensa haaste, mutta New Yorkin tuntien täällä ei mikään ole mahdotonta. Ei edes uuden asunnon löytäminen kymmenessä päivässä.

Mikä sitten tekee uudesta kodista kaiken hehkutuksen mittaisen? Moni asia – kaunis ympäristö, teeskentelemätön meininki ja ennen kaikkea: kuusi ihanaa kämppistä.

En ole edelleenkään aivan varma, miten netin kautta löydetyistä kanssaeläjistä voi kuoriutua muutamassa hassussa viikossa hyviä kavereita, siskoja ja ja veljiä, jotka opettavat viinilasin ääressä Go’n säännöt  ja vievät pelaamaan pöytätennistä korttelin taidegalleriaan viikonlopun alkajaisiksi. Jotka pitävät seuraa silloin, kun mieli on maassa ja joiden kanssa voi kokoontua iltaisin takapihalle jammailemaan. 

Keväällä en vielä ollut täysin vakuuttunut, miten helposti tottuisin näennäisesti pikkukaupunkimaiseen tunnelmaan. 

Ennakoluulot kumoutuivat kuitenkin jo elokuussa, kun iltakävelyllä ollut vanha setä tuli toivottamaan minut tervetulleeksi kortteliin nähdessään punaisen tiilitalomme eteen parkkeeratun muuttoauton. 

Silloin tiesin saapuneeni oikeaan paikkaan. 

 

Kotiin. 

 

Hassu juttu tämä muuttuva mieli.

 

Kommentit (3)
  1. Oi ihanaa, ihanaa. On asuntoja ja on koti. Omaani etsin vielä. Hienoa, että olet löytänyt omasi ainakin täksi hetkeksi. Ympäristösi kuulostaa kerta kaikkiaan ihastuttavalta. Paljon kauniita päiviä sinne rapakon toiselle puolelle 🙂

  2. En tiedä sinusta, mutta ite oon vähän juureton ajelehtija. Etsin kotia, ja toivottavasti se löytyy niin kuin sinun tapauksessasi. Elämäsi kuulostaa ihanalta. Saan kirjoituksistasi jollain jännällä tavalla inspiraatiota!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *