Uusi vuosi, uudet meikkijekut

Laura de Lille

Tunnustettakoon heti alkuun: en ole kovinkaan suuri kosmetiikkaintoilija.

Meikkaan toki, mutta hyvin rutiininomaisesti: pysyn hyväksi havaituissa jutuissa vuodesta toiseen, enkä kikkaile kosmetiikkaosastolla.

Päivittäiseen meikkiini kuuluvat ruskea rajauskynä, maskara, poskipuna ja peitevoide. Silloin tällöin kreiseilen kirkkaanpunaisella huulipunalla.

Kaiken kaikkiaan perusmeikkini on hyvin silmämeikkipainotteinen: silmiä olen rajannut jo niin monta vuotta, että rajauksetta tulee alaston olo. Ihmekös tuo – ei väliä millaisissa armeijabuutseissa ja siilitukassa sitä välillä vetelee, naiselliset kissansilmät pelastavat joka kiipelistä!

Tai oikeastaan pelastivat: keksin nimittäin tänään jättää kynäni meikkipussiin ja antaa mahdollisuuden uudelle lookille. Siihen ei kuulu ripsaria eikä ripsentaivutinta (hip hip hurraa!) vaan ainoastaan hipaus luomiväriä ja poskipunaa, ja tietty roosat huulet:

Parahin Lily-raati! Kertokaahan:

Uusi, luonnollisempi arkimeikki – uhka vai mahdollisuus?

Jos mahis, aion sportata tätä koko tammikuun. Luvattu!

Kommentit

Roosa
Mangomalen

Super!

Laura Pollari
Laura de Lille

Ite oot super!

SanskuLevis (Ei varmistettu)

Hyvännäköinen meikki! Anna palaa. :) Miten siellä pärjätään lumen keskellä?

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei, hyvä kysymys - oonkin ajatellut, että pitäis kirjoittaa tästä! :)

Kuten mistä tahansa New Yorkia kohtaavasta sääilmiöstä, myös tästä "lumimyrskystä" on annettu suomalaisessa mediassa aika mielenkiintoisen kuva. Tänne siis satoi perjantaina lunta (ihan tavallinen lumipyry) joka on nyt sulanut loskaksi.

Oon ollut täällä yhteensä kolme talvea, ja kuvio on aina sama: junat myöhästelee ja jengi jää töistä kotiin hyvän tekosyyn varjolla. Muuten en nää tässä mitään erilaista esimerkiksi Pohjois-Suomen talveen. Täällä "snow dayina" saa lomailla, ja Suomessa tää olis business as usual.

Sitä paitsi - eiköhän se sula tästä pian!

valanyaaa (Ei varmistettu) http://rantapallo.fi/pimeaonni

Ihana! Sulle sopii niin mahtavasti tuo hiustyyli ja noinkin arkinen meikki. Ite oon kyllä nykyään jättäny paljolti meikkiä pois verrattuna johonki teini-iän huulikiilto monsteriin:D Nykyään laitan vaan bb voiteen,puuterin ja poskipunan ja siihen sinisen ripsarin vielä. Ellen sit uutena vuotena sitäki hukannu. Mut sininen ripsari on vaan niin tehokas ettei siinä muuta tarvita. Vaikka kait se lasketaan vähä 80-luvun meininkiin :D

Laura Pollari
Laura de Lille

Sininen ripsari, mahtavaa! Koklaisin, jos olisin vaaleaverikkö :-)

80-luku woop woop!

orava (Ei varmistettu)

Näyttää tosi hyvältä kyllä tummatukallakin! Enhä jopa paremmalta kuin blondilla, jolla sinisestä helposti tulee vähän barbiviboja mielestäni. Eli suosittelen kokeilemaan vaan. :)

Ilsa

Sanoisin että tohon naamaan sopii mikä vaan! Olet hurjan sievä! :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Apua, ootpa kiltti! Kiitos :-)

T-100
(G)ROUND ZERO

Sopii oikein hyvin! Ite oon vedelly koko talven (talvi, hmm, lunta yhtä paljon kuin kesäkuussa) huomaamattani ilman meikkiä ja iho on tykännyt. On myös ollut kiva huomata, että oma naama on oikein miellyttävä ilman maalejakin. Ripsiväristä en oo oikein koskaan tykänny, kun se meinaa pyöräillessä ja pöllöillessä olla pääasiallisesti silmien alla. Sitten kun on pihistelly meikkaamisen kanssa jonkin aikaa, niin huomaa just kuinka paljon ilmettä valaisee minimaaliset meikkikikat; vähän punaa poskiin ja tädää!

Laura Pollari
Laura de Lille

Tädää tosiaan :-) Luin joku aika sitten jutun naisesta, joka heitti meikit mäkeen ja eli kai vuoden verran ilman peiliä. Vuoden kestäneen lakkoilun jälkeen oli kuulemma paljon tyytyväisempi kaikkeen. Minimalismiteoria siis pitänee paikkansa! 

Laurella
Pilkku otsassa

Tosi fresh! Ja sun kulmat on niin vahva statement, ettei paljon muuta edes tarvita! Jee!

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei kiitti nainen! :)

Hannamariia (Ei varmistettu)

En tykkää sun kulmista! Liian massiiviset sun herkkään profiiliin.

Laura Pollari
Laura de Lille

He, no ne ei oo kyllä menossa mihinkään :)

Sofia S. (Ei varmistettu)

Tein saman viime tammikuussa, kokeilin viikon elämistä pelkästään huulipunalla - ja se muuttikin käsitystäni tai tapojani meikata. Suosittelen kaikille samaa, näkee itsensä monen vuoden samojen rutiinien jälkeen hieman eri valossa ;) Ja ehdottomasti mahdollisuus!

Kommentoi