Uusi vuosi, uudet meikkijekut

Tunnustettakoon heti alkuun: en ole kovinkaan suuri kosmetiikkaintoilija.

Meikkaan toki, mutta hyvin rutiininomaisesti: pysyn hyväksi havaituissa jutuissa vuodesta toiseen, enkä kikkaile kosmetiikkaosastolla.

Päivittäiseen meikkiini kuuluvat ruskea rajauskynä, maskara, poskipuna ja peitevoide. Silloin tällöin kreiseilen kirkkaanpunaisella huulipunalla.

Kaiken kaikkiaan perusmeikkini on hyvin silmämeikkipainotteinen: silmiä olen rajannut jo niin monta vuotta, että rajauksetta tulee alaston olo. Ihmekös tuo – ei väliä millaisissa armeijabuutseissa ja siilitukassa sitä välillä vetelee, naiselliset kissansilmät pelastavat joka kiipelistä!

Tai oikeastaan pelastivat: keksin nimittäin tänään jättää kynäni meikkipussiin ja antaa mahdollisuuden uudelle lookille. Siihen ei kuulu ripsaria eikä ripsentaivutinta (hip hip hurraa!) vaan ainoastaan hipaus luomiväriä ja poskipunaa, ja tietty roosat huulet:

meikki1.jpg

meikki3.jpg

Parahin Lily-raati! Kertokaahan:

Uusi, luonnollisempi arkimeikki  uhka vai mahdollisuus?

Jos mahis, aion sportata tätä koko tammikuun. Luvattu!

Kommentit (16)
  1. Tein saman viime tammikuussa, kokeilin viikon elämistä pelkästään huulipunalla – ja se muuttikin käsitystäni tai tapojani meikata. Suosittelen kaikille samaa, näkee itsensä monen vuoden samojen rutiinien jälkeen hieman eri valossa 😉 Ja ehdottomasti mahdollisuus!

  2. Hannamariia
    5.1.2014, 18:46

    En tykkää sun kulmista! Liian massiiviset sun herkkään profiiliin.

    1. He, no ne ei oo kyllä menossa mihinkään 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *