Valkoinen hame ja pyöräilykaveri

img_9328.jpg

img_9443.jpg

img_9353.jpg

img_9366.jpg

Tämän hetken lempparihameeni on korkeavyötäröinen ja sitä koristavat pitkät halkiot. Se on unelmankevyt, yltiönaisellinen ja siinä voi pyöräillä vaivatta Brooklyniin ja takaisin — vaikka kahdesti vuorokauden sisällä. Kun matkassa kulkee nutturapäinen poika sekä reppu, jonka sisään pakata kamera ja vaihtokengät, kesäpäivistä ei juuri täydellisempiä saa. 

Tänä viikonloppuna minut vietiin ajelulle. Kasvishampurilaiselle öiseen Williamsburgiin, margaritalle koirabaariin. East Riverin rannalle laiskoja laineita ja laskevaa aurinkoa ihailemaan. Kanelijäätelölle East Villageen ja tähtiä tarkkailemaan lämpöisille kivitasanteille Brooklyn Bridgen puistoon. 

Hymyilytti — ulkoa sekä sisältäpäin. Sain viikonlopultani kaiken, mitä halusinkin. Kaksi päivää, kolme siltaa ja lukemattomia liikennevalospurtteja myöhemmin tunnen itseni taas valmiiksi siirtymään uuteen viikkoon. 

Kesäkuinen New York pistää parastaan, ja aion elää mukana iloisin mielin, hyvällä aaltopituudella. Katuja huolettomasti edeten, silmät kohti aurinkoa. 

Kun keuhkoissani virtaa Hudson-joen raikas ilma ja jalkojen alla rullaavat oman pyörän renkaat, olen onnellinen. Metrokorttiakaan en aio tässä kuussa hankkia — elän, nään ja koen mielummin.

Ensi viikolla kokeilen, miten kovat vauhdit ajokistani lähtee, kun jalassa ovat uudet kymmenen sentin korkokengät. Kutsukaa optimistiksi, mutta jokin sisälläni sanoo, että niistä tulevat aika todella mielettömät. 

Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

Kommentit (8)
  1. oijoi! en ollut lukenut aikoihin (noin reiluun vuoteen) ja nyt kun tämän löysin uudelleen niin ooh ja uu miten mainiota kaikki tässä onkaan. ekstra pisteet siitä miten saat new yorkin, mikä ei jostain syystä ole koskaan kiehtonut, vaikuttamaan todella kiinnostavalta ja houkuttavalta. wanderlustin kasvattelua parhaimmilaan tämä blogisi!

  2. Heippa Laura! Käytiin koirabaarissa! Paikka oli muuten loistava (ihana sisäpihaterassi, semmosii tännekin kiitti, ja one pound margarita oli aikas kipakka), ainoana kritiikkinä mainitsisin, että siellä oli aivan liian vähän koiria 😀 Mutta saattoipi olla huono tuurikin.

    Luin hesarista, että New Yorkissa avattiin viime viikolla vesibaari, hassu homma. Pidä nykki pystyssä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *