Vielä kerran Halloween

Nyt kun olen aiheesta tarpeeksi pitkään vouhottanut ja vihjaillut, tässä viimein Twin Peaks -inspiroitunut Halloween-lookini kokonaisuudessaan.

Saanko esitellä: Miss Audrey Horne.

IMG_4332.jpg

IMG_4338.jpg

Pikkumusta check, punahuulet check, itsevärkätty jättipelikortti, checkity check check!

Aika iisiä kamaa viime vuosiin, Kleopatra-silmiin ja punaiseksi värjättyihin kulmakarvoihin verrattuna, mutta kumminkin. Audrey oli kivan iisi valepuku tälle vuotta.

Yllätyin kyllä, miten harva kekkereissä pukeutui populäärikulttuurin hahmoihin.

Björkin, Paavin ja jättibanaanin lisäksi suosikkini oli heppu, joka bailasi koko illan kylmänviileänä liekkipipoon, pilottiin ja nappiverkkareihin pukeutuneena sikspäkki olallaan. Ylävitoset myös sille tapaamalleni mimmille, joka pukeutui pokkana Saturday Night Liven Target-naiseksi.

Mitäs sitä turhia kainostelemaan, Halloween on kerran vuodessa vaan!

Kommentit (7)
  1. Mun on pakko myöntää, ettei mulla ollut aavistustakaan siitä, kuka tämä Audrey Horne -hahmo on. No eilen sitten alettiin poikaystävän kehotuksesta katsomaan Twin Peaksia (minä siis ensimmäistä kertaa), ja Audreyn siinä nähdessäni tämä sun halloween-postaus tuli heti mieleeni! Hyvin siis onnistuit, sillä olin jo unohtanut, mihin sarjaan hahmosi liittyikään.. 😀 Muutamat jaksot on nyt katsottu, enkä osaa oikein sanoa, mitä mä sarjasta ajattelisin. Todella erikoinen, mutta jollain tapaa varsin viihdyttävä.

  2. ihanat hiukset! <33

    1. Peruukki se naisen tiellä pitää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *