Vieraileva tähti

dscn9077.jpg

dscn9076.jpg

Nyt on jo kokonainen kuukausi työharjoittelua takana, ja sain ensimmäisen pidennetyn viikonloppuni kiitos helatorstain sekä sitä seuranneen perjantain. Se meni äkkiä, mutta ei onneksi yksin. Kaliforniasta tänne tullut kaverini piti huolen siitä, ettei tylsää juuri kerennyt tulla. Monta tyhjennettyä viinipulloa ja kasarileffaa myöhemmin tulee outoa sanoa heipat, kun lähtö vihdoin huomenna koittaa. Ja mikä on kaikista sydäntäsärkevintä: ystäväni lähtee seuraavaksi Ruotsiin midsommaria viettämään järven ja saunan (ja hyvien irtokarkkien) äärelle ja minä jään tänne tappohelteiseen kaupunkiin väkertämään lopputyötä. On se niin väärin!  

Mutta ei huonoa jos ei jotain hyvääkin. Ainakin nyt saa keskityttyä paremmin kymmenen päivän päästä koittavan tutor-tuokioon ja lopputyön ensimmäisen version työstämiseen. Työni ollessa vielä täysin puolitiessä, intensiivisyyttä ei näistä puolestatoista viikosta ei varmasti tule kyllä puuttumaan! Inspiraatiopula on kauhea, mutta onneksi uhkaavasti lähestyvästä deadlinesta muistuttava kalenteri potkii takamukselle edes vähän. Jos joku teistä on muuten samassa tilanteessa, laittakaa vinkkiä tulemaan! Irtokarkit toimisivat hyvin, mutta eihän niitä täältä tosiaan saa. Voi hitsinvitsit.

Anyhoo, kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (3)
  1. JaanaH, hahaa! Koetetaan nyt keskittyä olennaiseen 🙂

    Ella B, kiva kuulla, etten ole ainoa! 🙂 Mikä sun lopputyön aihe muuten on?

     

  2. Sama täällä nyt pitäisi alkaa sitä lopputyötä saada aikaiseksi. Aiheeni ei kuitenkaan yhtään innosta joten jostain pitäisi löytää motivaatiota alkaa kirjoittaa ja no, etsiä tietoakin ensin! Mitähän tästä vielä tulee… Tsemppiä itsellesi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *