Viikon muotijuorut

Nyt paljastan teille jotain, joka on varmasti aiheuttanut unettomia öitä itse kullekin. Kyllä, Chanelin pääsuunnittelija ja jokapaikanhöylä Karl Lagerfeld ajaa Hummerilla. Eikä vain yhdellä.

muotijuoru2.jpg

Minulla on ilo kulkea Karlin Hummer-kokoelman ohi päivittäin koulusta tullessani, sillä on käynyt niin hassusti, että olemme syystä tai toisesta päättäneet asua samalla asuinalueella. Hyvinä päivinä nään koko identtisen Hummer-repertuaarin ja toisina vain tämän yhden, joka tulee silloin tällöin vastaan myös kaupungilla. Olen kuullut villiä huhua, että Karlilla olisi omistuksessaan myös Hummer-limusiini, mutta niin pitkään kuin todisteet puuttuvat, jääköön tämä urbaaniksi legendaksi.

Ja muuten niille, jotka asiaa ihmettelevät – itsehän Karl ei toki autojaan aja, vaan tyytyy näyttämään coolilta etupenkillä iänikuisessa kuristuskaulapaidassaan ja aurinkolaseissa. Ihanaa, että ihmiset osaavat ottaa rennosti.

 

Vasemmanpuoleinen kuva oma, toinen täältä.

Kommentit (4)
  1. Quai de Voltaire, eli ihan Chiracin naapurissa! 🙂

  2. Moikka!

    Saako udella, missäpäin Pariisia herran Hummer-kokoelmaan voisi törmätä? Olin Pariisissa vuoden vaihdossa ja tulen pian taas käymään, ja olisihan nuo nyt bongattava 🙂

    T. Jennie

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *