Viikon muotijuorut

Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi miltä tuntuisi olla muotitalon taiteellisen johtajan oikea käsi?

Luokkakaverini toimi lähes vuoden verran Balenciagan pääsuunnittelijan Nicolas Ghesquièren toisena henkilökohtaisena assistenttina, ja myös meno oli sen mukaista. Ainakin jos neidin poissaolokorttia oli uskominen. Puhelinsoitto kesken oppitunnin ei tarkoittanut pelkästään äkkilähtöä työpaikalle mutta myös kasapäin ongelmia koulun johdon kanssa. 

nicolas.jpg

Siinäpä homma pähkinänkuoressa sitten onkin – pestin saanut kun voi oikeastaan sanoa omalle henkilökohtaiselle elämälleen hyvästit. Mutta ei ole epäilystäkään etteivätkö työn parhaisiin puoliin kuuluvat työreissut ympäri maailmaa sekä kullanarvoisten kontaktien luominen painaisi vaakakupissa ihan yhtä lailla.

Kaiken kaikkiaan luokkakaverini kertoi Nicolas’n olevan varsin rento esimies. Tosin jos jotain, mautonta pukeutumista hän ei alaisilleen suonut. Ylitsepääsemätön ärsytys saattoi syntyä vaikkapa väärän värisestä paidasta. Kerran assari sai määräyksen heittää omansa roskakoriin, koska se ei sopinut suunnittelijan silloiseen mielentilaan. Aika kivaa, eikö?

Muotialalla ei todellakaan tunneta käsitettä Casual Friday.

 

Kuvat täältä ja täältä.

Kommentit (6)
  1. Kiva kuulla! Lue ihmeessä myös muut tähän asti postaamani juorut 🙂

  2. mielenkiintoinen postaus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *