Viikonlopun kuva-arvoitus

Laura de Lille

Arvatkaapa missä olen?

Mökkityttö henkeen ja vereen, vietän tämän viikonlopun Yhdysvaltain koillisrannikolla Mainessa. 

Yhdeksän tunnin bussimatka osavaltion pääkaupunkiin Portlandiin oli aika killeri, mutta ei ole mitään mitä viikonloppukodin suloinen sohva, kuppi kahvia ja pari hyvää lehteä eivät pelastaisi.

Ulvova sade ja pilkkopimeät tienoot loihtivat tänne muuten melkoiset Twin Peaks -vibat. Siinä vaiheessa, kun mökkisoittolistaltamme kajahti Lost Highwayn tunnari, vihelsin pelin poikki. Rajansa se on David Lynchilläkin.

Lauantaina lähdemme pyöräreissulle majakoita ihmettelemään ja merituulta haistelemaan. Korttelin päässä pauhaava Atlantti tuntuu aika käsittämättömältä. Meri on yksi niitä hienoja ja häkellyttäviä asioita, joista ei vaan saa millään tarpeekseen. Saisikohan tätä tunnelmaa kuljetettua ihan kotiin asti?

Hämyin viikonlopputerkuin mökki-Laura, joka odottaa jättiläisten, yksikätisten miesten ja ulvovien pöllöjen ilmestymistä olohuoneen ikkunaan hetkellä millä hyvänsä. 

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Oih, Portland Mainessä on yksi lemppari kaupungeista jenkeissä! Käväskää Bar Harborissa syömässä hummeria jos ehditte, suosittelen :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hurjan iso kiitos vinkistä! Pitää googlata toi paikka hetimiten :)

LTL-Anna
Loving These Looks

Bar Harbor on vajaa pari sataa kilsaa Portlandista (jos oikein muistan) mutta kyllä Portlandin keskustastakin saa hyvää hummeria (Maine lobster)! Mutta jos tuonne pikku kaupunkiin suuntaatte tulette ihastmaan :)

sumppi (Ei varmistettu)

Aah, ihanan näköistä tunnelmaa! Pidin just tässä yhtenä sateisena päivänä Twin Peaks -maratonin, huippua mutta pelottavaa :D

Vuokrasitteko mökin vai onko joku tuttujen mökki? Vois itsekin joskus kokeilla samaa.

Laura Pollari
Laura de Lille

Sydämellinen työkaveri tarjosi lainaan viikonlopuksi :) Mökit on iki-ihania!

myymaija (Ei varmistettu)

Mahtava blogi! Luin melkein kaikki postaukset läpi ja voin samaistua niin moniin juttuihin! Ulkomaille opiskelemaan lähtö, matkustaminen ja muuta! Liityin jopa couchsurfingiin Laura de Lillen innoittamana, hihi. Saa nähdä milloin pääsee majoittamaan tai majoittumaan! Osaat kirjottaa niin hyvin, olisi kiva saada taas jotain pidempiä postauksia. Mukavaa kesää sulle :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Apua miten ihana kommentti! You made my day, kuten jenkit sanoisivat. Kiitos! :)

Kommentoi