Viikonlopun kuva-arvoitus

Arvatkaapa missä olen?

kuva.jpg

kuva2.jpg

Mökkityttö henkeen ja vereen, vietän tämän viikonlopun Yhdysvaltain koillisrannikolla Mainessa. 

Yhdeksän tunnin bussimatka osavaltion pääkaupunkiin Portlandiin oli aika killeri, mutta ei ole mitään mitä viikonloppukodin suloinen sohva, kuppi kahvia ja pari hyvää lehteä eivät pelastaisi.

Ulvova sade ja pilkkopimeät tienoot loihtivat tänne muuten melkoiset Twin Peaks -vibat. Siinä vaiheessa, kun mökkisoittolistaltamme kajahti Lost Highwayn tunnari, vihelsin pelin poikki. Rajansa se on David Lynchilläkin.

Lauantaina lähdemme pyöräreissulle majakoita ihmettelemään ja merituulta haistelemaan. Korttelin päässä pauhaava Atlantti tuntuu aika käsittämättömältä. Meri on yksi niitä hienoja ja häkellyttäviä asioita, joista ei vaan saa millään tarpeekseen. Saisikohan tätä tunnelmaa kuljetettua ihan kotiin asti?

Hämyin viikonlopputerkuin mökki-Laura, joka odottaa jättiläisten, yksikätisten miesten ja ulvovien pöllöjen ilmestymistä olohuoneen ikkunaan hetkellä millä hyvänsä. 

Kommentit (7)
  1. Apua miten ihana kommentti! You made my day, kuten jenkit sanoisivat. Kiitos! 🙂

  2. Mahtava blogi! Luin melkein kaikki postaukset läpi ja voin samaistua niin moniin juttuihin! Ulkomaille opiskelemaan lähtö, matkustaminen ja muuta! Liityin jopa couchsurfingiin Laura de Lillen innoittamana, hihi. Saa nähdä milloin pääsee majoittamaan tai majoittumaan! Osaat kirjottaa niin hyvin, olisi kiva saada taas jotain pidempiä postauksia. Mukavaa kesää sulle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *