Viisi päivää vain

Laura de Lille

 

Yksi New Yorkissa asumisen kummallisuuksista on kaiken naurettava tilapäisyys.

Ihmiset, asunnot ja työpaikat kiittävät ohi näppien yhtä nopeasti kuin eteen ilmestyivätkin, ja uusia temmellyspaikkoja aukeaa samaa tahtia kuin vanhoja sulkeutuu. Täällä kaikki on jatkuvassa liikkeessä ja mikään tai kukaan ei ole korvaamaton. Kaupungin henki pitää huolen, että tilalle tulee aina jotain uutta, ja pysyvän mukavuusalueen mahdollisuus loistaakin poissaolollaan. 

Täysin kiven takaa ei tullut, kun mieletön mimmifrendini ja naapurini paukautti viime viikonloppuna muuttavansa uuteen osoitteeseen Bushwickiin – viiden päivän päästä.

Alkujaan puolen vuoden aikajanalle rakennettu suunnitelma olikin typistynyt muutaman päivän mittaiseksi varoitusajaksi olosuhteiden sen salliessa. Hö!

 

Ikävähän tässä tulee, mutta saadaanpa taas yksi lisäsyy kirmata kohti idän ihmeitä. Tutkimusmatkailun aloitin samoin tein ja päädyin heti sunnuntaina löytämään uuden killerin kahvilan Bedstuyin syövereistä. Vahingossa, mutta silti niin ennalta-arvattavasti. Mitäs muuta olisin ketterältä kotikaupungilta voinut odottaakaan?

 

Niinpä.

 

Uskaliasta uutta viikkoa!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Niinpä mitä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Onneksi Bushwick ei ihan hirveän kaukana Williamsburgista ole :)

Kommentoi