Viisi päivää vain

img_3891.jpg

img_3875.jpg

img_3883.jpg

img_3880.jpg

img_3886.jpg

 

Yksi New Yorkissa asumisen kummallisuuksista on kaiken naurettava tilapäisyys.

Ihmiset, asunnot ja työpaikat kiittävät ohi näppien yhtä nopeasti kuin eteen ilmestyivätkin, ja uusia temmellyspaikkoja aukeaa samaa tahtia kuin vanhoja sulkeutuu. Täällä kaikki on jatkuvassa liikkeessä ja mikään tai kukaan ei ole korvaamaton. Kaupungin henki pitää huolen, että tilalle tulee aina jotain uutta, ja pysyvän mukavuusalueen mahdollisuus loistaakin poissaolollaan. 

Täysin kiven takaa ei tullut, kun mieletön mimmifrendini ja naapurini paukautti viime viikonloppuna muuttavansa uuteen osoitteeseen Bushwickiin – viiden päivän päästä.

Alkujaan puolen vuoden aikajanalle rakennettu suunnitelma olikin typistynyt muutaman päivän mittaiseksi varoitusajaksi olosuhteiden sen salliessa. Hö!

 

Ikävähän tässä tulee, mutta saadaanpa taas yksi lisäsyy kirmata kohti idän ihmeitä. Tutkimusmatkailun aloitin samoin tein ja päädyin heti sunnuntaina löytämään uuden killerin kahvilan Bedstuyin syövereistä. Vahingossa, mutta silti niin ennalta-arvattavasti. Mitäs muuta olisin ketterältä kotikaupungilta voinut odottaakaan?

 

Niinpä.

 

Uskaliasta uutta viikkoa!

 

Kommentit (2)
  1. Onneksi Bushwick ei ihan hirveän kaukana Williamsburgista ole 🙂

  2. Niinpä mitä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *