Voittajan vaateniksit

img_6035.jpg

img_6052.jpg

 

Vanhassa vara paras, totesin tuossa taannoin työvaatteita valkkaillessani. En tainnut olla ihan väärässä.

Koska jatkuva uuden hamstraaminen on pönttöä, fiksu opettelee mieluummin muutaman näppärän niksin ajan ja energian säästämiseksi.

Omat vaatekikkani kuuluvat näin:

Pakkaa kesä- ja kevätkamppeet talveksi piiloon, ja kaiva ne esiin huhti-toukokuun korvilla. Pitkän breikin jälkeen vaate tuntuu kuin uudelta. Toista sama talvivaatteiden kanssa.

Leikkauta tukkasi. Idioottivarma garderobinuudistaja on uusi kuontalo. Sijoita kymppisi kutreihin, ja tue paikallista kampaajaasi  vaikkapa no, ketjuliikkeen sijaan. 

Jätä peili rauhaan. Koristautuminen on kivaa ja pukeutuminen parhaimmillaan luova leikki, mutta liiallinen peiliaika vääristää omakuvaa. Lähde mieluummin vaikka ulos kävelylle.

Uskalla olla tylsä. Kyllä, kuulit ihan oikein. Ole ennalta-arvattava! Käytä samaa asua kolme päivää putkeen! Osta vähemmän! Trendikäs vaate ei loihdi kenestäkään tyylikästä, mutta varmat valinnat tekevät olostasi hyvän. Ja sehän näkyy. 

Muista myös hymyillä. Koska nyrpeä naama nyt ei vaan millään ole cool. Ilman hymyä ei tule kauppoja!

Kevätterkuin Laura, joka pukeutui tänään samaan neulepuseroon kuin syksyllä 2009 ja tismalleen samaan asuun kuin viime lokakuussa. Ja eipä jää viimeiseksi kerraksi!

Kommentit (12)
  1. Aivan ihana asu! 🙂

  2. Hymy! Kyllä!
    Keväisten must-hankintojen skippaaminen! Kyllä!

    Olet raikas kevättuuli usein niin tympeiden tyyliblogien joukossa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *