Vuosi Instagramissa

 

”Se ei oo totta ennen kuin se on Facebookissa.”

 

Ken ikinä lausuikaan tuon kuolemattoman sosiaalisen median viisauden, unohti jotain – nimittäin Instagramin.

Jos tätä kuvanjakopalvelua on on uskominen, vuoteen 2012 on mahtunut vähän kaikenlaisia tosijuttuja. Oli se sitten vaikka:

 

untitled-1.jpg

 

Princess Briden ulkoilmanäytös McCarren Parkissa hikisenä elokuun iltana. Mukana menossa kahden miehen ja yhden naisen väsynyt muuttokööri, kasa kavereita, viiden dollarin empanadoja ja Manhattanin vaaleanpunainen auringonlasku. 

Vesisota tanskalaisen pojan ja satapäisen armeijan kanssa Central Parkin nurtsilla heinäkuun helteissä, ja kolmensadan henkilön jatkot taidediileri-sohvasurffarin luona Upper East Sidella.

Lehmitytöksi sonnustautumista bostonilaisessa second hand -puodissa. Ohikulkija kehotti ostamaan asun, mutta sinne se nyt kumminki jäi. (Jäimme miettimään miksi?)

Onnistuneita ja vähemmän osuvia silmälasikokeiluja työpaikalla. Oheinen otos kuuluu ilmeestä päätellen jälkimmäiseen kastiin.

Pyöräilyä Sandy-hurrikaanin pimentämässä East Villagessa liikennepoliisien ja punaisten soihtujen keskellä marraskuun alussa. Tunnelma yhtä messevä kuin maailmanloppuleffoissa!

Tai miten olisivat ne kesän aikana kumotut tuhatjayksi margaritaa?

 

Aikamoista, mutta toistaiseksi ei olla ainakaan lähdetty tähän touhuun. Onneksi ehtii vielä.

 

Instagram year 2013 for the win!

 

Kommentit (1)
  1. Mainiota! Tuo linkki varsinkin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *