Yö Brooklynissä

Kuka muistaa vielä tämän postauksen?

Uusi kaupunki tarkoittaa myös uusia sosiaalisia piirejä, ja mitä Nykiin tulee, en tunne täältä vasta kuin kourallisen ihmisiä.

Olinkin kovin iloinen, kun jo Pariisin ajoilta tuttu muusikkokaverini kutsui minut Brooklyniin illanviettoon.

img_6300.jpg

img_6304.jpg

img_6301.jpg

img_6305.jpg

img_6306.jpg

Kaukana brooklynilaisessä lähiössä meitä odotti iso kattilallinen Gumbo-keittoa ja luomupizzaa. Ilta meni keskustellessa ja musisoidessa, hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien. Juttua riitti, ja tapasinpa jopa tytön, jonka kanssa olimme asuneet  samalla kadulla ja vierekkäisissä taloissa Pariisissa — tietenkin toisistamme mitään tietämättä. Pieni, pieni maailma!

Kotimatka olikin sitten mielenkiintoisempi juttu. Junalleni tepastellessa metron portit oltiin teipattu punaisella nauhalla, ja lipputiskillä istunut mies kertoi, ettei junia enää lähtisi Manhattanin suuntaan. Tunnin junamatkan päässä kotoa, minulle täysin tuntemattomassa lähiössä minulla ei ollut harmainta aavistustakaan minne päin lähteä. Kävelin sitten pokkana, vanhaan tuttuun Pariisi-malliin intuitioni saattelemana lähimmälle bussipysäkille, ja monen mutkan jälkeen olin kotona Queensissä kaksi tuntia myöhemmin. Yöunet kärsivät öisestä seikkailustani hiukan, mutta oli se sen arvoista. Näitä lisää, sanon mä!

Kommentit (5)
 1. -Aino-, kiitos paljon! Hauskaa varmasti tulee. 🙂

  Vierailija, paritalo 🙂

  NinaVee, hahaa! Jos vain olisin jostain taksin löytänyt, tai ylipäätään muita ihmisiä, olisin jopa saattanut harkita. Mutta aivan hyvin meni näinkin. 🙂

  AKL, mun kortteli on ainakin ihana! Paljon pieniä kivoja ravintoloita, siistiä ja rauhallista. Alakerrassa luomuruokakauppa ja pyöräkaistoja! Mä tykkään. Saa nähdä malttaako sitä lähteä enää Manhattanille. 🙂

   

   

 2. onko Queens millainen paikka asua? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *