Elokuun suosikit

Elokuu on loppunut jo pari päivää sitten, mutta vielä ehtii hyvin tehdä elokuun suosikit! Elokuun alussa oli vielä lomaa ja rentoa, mutta koulukin alkoi muutama viikko sitten. Odotin koulun alkua jonkun verran jo. Lomakin on ihanaa, mutta kaipasin tiettyä rytmiä ja arkea. Ekat päivät oli tosi rentoja ja kivoja, mutta siitä se pikku hiljaa lähti taas.. Viikonloppua odotan aina yhtä innolla. Lukujärjestykseni menee raskaammaksi loppuviikosta, joten on kivaa kun tulee viikonloppu ja saa hengähtää. Mutta vielä koulua jaksaa hyvin! Herääminen ei tuota suuria hankaluuksia. Olen aamuihminen tykkään laittaa viikonloppuisinkin herätyksen kahdeksan tai yhdeksän aikoihin, koska en halua nukkua koko päivää. Mutta nyt suosikkeihin!

blogikuva1.jpg

1. Ensimmäinen suosikki on Daniel Wellingtonin kello. Sain sen rippilahjaksi mummoltani. Kävimme yhdessä ostamassa kellon ja sain itse valita millaisen sain. Olen todella tyytyväinen valintaani. Kello sopii arkeen ja hyvin myös juhliinkin. Olen pitänyt kellosta paljon. Pidän erityisesti kullan väristä, timanteista kellotaulussa ja nahkaisesta rannekeesta eli koko kellosta!

2. Toisena suosikkinani on Essien kunsilakka sävyssä lady like. Näin Pernillalla tätä kynsilakkaa hänen videollaan ja halusin heti samanlaisen. Etsin lakkaa aika kauan, mutta vihdoin se löytyi. Kynsilakka on ollut laadukas ja kestävä, pidän tästäkin paljon!

3. Kolmas suosikki on kirjasuosikki. John Greenin uusin suomenkielinen kirja. Lainasin tämän kirjastosta ja olen tykännyt nyt lukea tätä kirjaa. Olen aika alussa vielä, mutta kirja on hyvä mielestäni. Kuppi teetä ja kirja! <3

4. Viimeisenä ”tavarasuosikkina” on Marimekon uusi musta laukku. Laukku oli varsinkin kesällä eli alkukuusta erittäin käytännöllinen. Olen miettinyt tämän ostoa jo kauan, mutta en vain raaskinut ostaa tätä vielä kesällä, joten toivoin tätä rippilahjaksi ja sain tämän rippilahjaksi toiselta mummoltani. Laukku todella kätevä. Sinne mahtuu juuri hyvin pieni lompakko, avaimet ja puhelin.

Musiikkisuosikkeja oli tässä kuussa Hakuammuntaa – Ida Paul & Kalle Lindroth, Muumilaakso – Ezmi ja Söpö – Hank Solo. Pidin tässä kuussa taas suomalaisesta musiikista. Edelliset kappaleen kuulin loppukuusta, mutta ne silti pääsevät suosikkeihin, koska tykästyin niihin heti!

Ihan viimeisen suosikkina on SYKSY. Se on vain niin ihana vuoden aika! Sopivan viileä sää, sataa vettä, voi käyttää paksuja neuleita ja huiveja, ulkona on paljon lehtiä ja kaikkea muuta kivaa.

Toivottavasti piditte tästä postauksesta. En halunnut tehdä mitään ”Eka postaus” -postausta vaan ajattelin aloittaa heti kirjoittamaan omalla tyylilläni. Ajattelin kirjoittaa tänne suosikkeja, huoneen esittelyä, leivontaa, vinkkejä ja jotain sellaisia postauksia, katsotaan!

 

Kiitos, jos luit <3

Laura

 

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *