Brunssunnuntai

Jotkut haaveet toteutuvat niin nopeasti: haikailemani brunssikerho kokoontui sunnutaina ensimmäistä kertaa. Kokoonpano oli ihastuttavan eriskummallinen: kukaan ei oikein tuntenut toisiaan kovin hyvin entuudestaan. Vaan mitäs siitä, mukavaa ja herkullista oli.

Minä tein spelttimannapuuroa ja paistettuja vihreitä tomaatteja, Emmi toi kuohuvaa mustaherukanlehtijuomaa, Veera leipoi omenahilloisen kermavaahtokääretortun, Janna teki Fanni & Kanelin ohjeella taivaallisen hyviä viinirypälesalsa-vuohenjuustocrostineita.. Eikä unohdeta minkä tahansa pöydän kunkkua, Kartanon perunalastuja..

dsc_2621.jpgdsc_2624.jpgdsc_2626.jpg

Kahden viikon päästä taas. Kiitos ja nam.

 

Ps. Paistetut vihreät tomaatit tehdään näin: viipaloi vihreitä tomaatteja ja pyörittele viipaleet ensin kananmuna-piimä-seoksessa ja sitten maissijauho-cajunmausteseoksessa. Paista hemmetinmoisessa määrässä rasvaa. Avot.

suhteet ystavat-ja-perhe ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.