Parasparsapasta

Oijoi, miten nomnomi (adjektiivin lanseeraus is go!) pasta pyöräytettiin myöhästyneeksi illalliseksi. Ja ilokseni totesin, että kaikki paitsi sinihomejuusto (joka oli juustotiskiltä haettua gorgonzolaa konsanaan) oli luomua. Eiku ei toi leipäkään ollut. Hmph. Mutta siis: suosittelen!

parsakaa.

Pähkinä-parsakaalipasta

pastaa
1 dl cashewpähkinöitä
1 dl kuorellisia manteleita
2 dl kermaa
1 valkosipulinkynsi
100 g sinihomejuustoa
250 g parsakaalia
100 g kuivahtanutta leipää

1. Paahda pähkinöitä ja manteleita kuivalla pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää kerma. Purista joukkoon valkosipulinkynsi. Kiehauta kastike. Murustele joukkoon sinihomejuusto.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Höyrytä samalla pastavedessä parsakaalinnuput.
3. Valuta pasta ja sekoita joukkoon kastike ja parsakaalit. Murustele pinnalle kuivahtanutta leipää.

kuva: we<3it

puheenaiheet vastuullisuus raha ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.