Parsa-aika vuodesta

Parsasesonki is go! Haalin Stockan Herkusta pääsiäisaterian aineksia, kun törmäsin tarjousparsalaatikolle. Eivätkä näyttäneet ihan rupsahtaneiltakaan. Puntti kainaloon ja kassalle! (No, en laittanut sitä oikeasti kainaloon enkä suinkaan mennyt suoraan kassalle, mutta en ole koskaan antanut faktojen pilata hyvää tarinaa.)

parsa.

Vihreä nippu keitettiin ja tarjoiltiin itselleni ja Sonjalle (mitäs läks se yks taas bänditreeneihin) voisulan ja runsaan parmesaanin kera. Ai luoja. Aina niin hyvä hetki, vuoden eka parsattelu.

Tästä alkaa vuosittainen parsahulluttelu, joka ylittää reippahasti kohtuukäytön rajat. Ei siihen vain voi kyllästyä.

Ja pissa haisi muuten jo kolmea tuntia myöhemmin oudolta. Tämä tieteellinen ilmiö fasinoi minua.

Ps. Tuon otsakkeen oli tarkoitus olla nokkela.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.