Avioero, joka pilasi mökkiloman

Laura loves

Ihastuimme vuosi sitten erääseen amsterdamilaiseen asuntolaivaan ikihyviksi, ja päätimme adoptoida sen kesämökiksemme. Tai oikeastaan kevätmökiksemme, palata sinne aina myöhäiselle hiihtolomalle. Ihanaa laivaa vuokraa Frederic, jos jotakuta kiinnostaa (valikoimaan kuuluu useita asuntolaivoja).

Menossa ollaan siis taas. Lähtö on lauantaina. Mutta mitä! Fredericillä oli meille kamala uutinen: laivan omistajaherralle on tullut avioero, ja hän joutuu (joutuu, mikä kamala kohtalo!) asumaan laivallaan, kunnes löytää uuden asunnon. Meidän varauksemme jouduttaisiin perumaan!

Saimme samaan hintaan yhden Fredericin kivoista asunnoista. Mutta se ei ole laiva, se on asunto - kuivalla maalla. Se sijaitsee juuri samalla kohtaa samaista kanaalia kuin kovaonninen avioerolaiva. Voimme siis vakoilla sydänsärkyistä omistajamiekkosta ikkunastamme. Mutta mikä lohtu se nyt on.

Silti, mainiota lähteä pian matkaan. Olemme olleet koko perheen kera ulkomailla viimeksi Toscanassa, ja siitä on jo puoli vuotta! Pöytävarauksia on jo tehty ja päiväohjelmia suunniteltu, nimimerkillä Neuroottinen matkaaja -80.

Kommentit

susa

okei, uusi tavoite elämässä löydetty. en taho mitään muuta kuin saada oman jokipaatin amsterdamista. pitää varmaan mennä iskemään tätä eronnutta herraa...

laurafree
Laura loves

Niin, siellä ois hyvä sinkku tarjolla! Lääkärismieskin kuulemma! Tai ainakin kovasti jostain Doctorista puhuttiin. Toki tohtorismieskin kävisi! Ehkä mäkin otan tän perhelomani alternative-tavoitteeksi.

Kommentoi