Blogipasta

Ei teille tartte kertoa, mitä tuolla kulhossa on. Blogipastan aineksethan ne siinä. Oli pakko hypätä kelkkaan –vähän myöhässä, mutta kuitenkin. Ja pakko myöntää, että olihan se nyt ihan törkeän hyvää. Mitä muuta saatoin odottaakaan, kun resepti sisältää kaikki eniten rakastamani raaka-aineet: vitivalkoisen spagetin, avokadon, limen, pecorinon, parmesaanin, valkosipulin, basilikan ja hitosti öljyä ja suolaa?

dsc_2635.jpgdsc_2633.jpg

 

Perjantaina väännettiin vääräoppinen versio – limetin sijasta sitruunaa. Kaikki olivat hulluina – Sulo mukaan lukien.

Lauantaina söin jämiä. Ei riittänyt muulle perheelle.

Sunnuntaina väännettiin taas vääräoppinen versio – pelkällä parmesaanilla, ilman pecorinoa. Kaikki olivat suht hulluina – valkosipulikriittinen Emmi tosin vähän pelkäsi, onko liian tymäkkää.

Maanantaina söin jämiä. Ei riittänyt muulle perheelle.

 

Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että voisin elää loppuelämäni pelkällä blogipastalla (termi toki vituttaa äärettömästi). Ei minun reseptiä tarvitse jakaa — olette lukeneet sen jo tusinasta lähteestä. Muun muassa täältä. Hallelujaa.

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma