Haalaribileet

Laura loves

Vauvanvaateshoppailu on lähtenyt viime metreillä osittain lapasesta. Säästin kyllä Sulon vanhat bodyt ja sukkikset, sillä toivoin tokaa beibiä pienehköllä ikäerolla. Mutta Sulo oli keskikesän hellevauva, joka ei kuukausiin tarvinnut yhtäkään lämmintä vaatetta. Tämä kakkonen (mä en kestä näitä termejä) syntyy viimaiseen loskasyksyyn ja joka nurkasta vetävään talovanhukseen, jossa jokainen vieras pyytää villasukkia lainaksi vartin sisällä. Olen siis järkeillyt, että bodyjen ja pöksyjen päälle vaaditaan kepeitä, rentoja sisähaalareita, joissa lapsonen voi kölliä kakluunin lämmössä lattialla ja sohvalla.

Ja niitä on sitten löytynyt. Mini Rodinin minttupanda (silmäni on tottunut täysin jopa tuohon öklöön väriin!) ja biker (niin siisti!).

Ja vanhana laumasieluna vaelsin tänään myös Missoni-laareille Lindexiin ja nappasin mukaan tämän zigzägin.

Enää puuttuu se pieni poika, joka sulloa näiden sisään.

Kommentit

pumpkinjam

Ooh, pakko pinkasta Lindexille! Vaikka vauvanvaatteita alkaakin olla nurkissa jo vaikka pienelle kylälliselle lapsia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun otsikko sai mut vähän kakomaan
T: opiskelija

laurafree
Laura loves

Pumpkinijami, kipasepas! Mutta tutki tarkkaan: tän Missoni-kokoelman matskut vaikuttaa olevan aika tekokuituisia ja heppoisia. Ei tuo siis oikeasti millään tavalla ole esim. lämmin :D Mutta onhan se korea.

Vierailija, se oli tarkoituskin. Nimim. Automaattinen oksennusreaktio aina, kun opiskelijahaalari on 100 metrin säteellä

Vierailija, mä taas yhdistin otsikon Jumpineihin/vastaaviin ja ajattelin että Laura on ostanut itselleenkin oman.

Kristaliina
Puutalobaby

Oh, mitä pandoja <3

Meillä kans on haalarinhamstrauskausi päällä, kun puutalon lattiat alkavat jo nyt olla aika viileät. Harmi vaan, että haalarit peittävät (aiemmin hamstratut) kivakuosiset trikoovaatteet näkymättömiin - niitä voi ihailla enää vain pyykkinarulla...

Kristaliina
Puutalobaby

JAIKS mitä hintoja noilla Mini Rodineilla > unohtaa pandat ja suuntaa kirppikselle :)

Lisbet
Paniikki keittiössä

Mää haluun tommosen kans. Itelleni. Ja köllöttelemään kakluunin ääreen.

Annahoo (Ei varmistettu)

Kappahl myy tällä hetkellä aivan hurmaavia luomupuuvillaisia pandaneuleita naisille ja lapsille. Itselleni oli pakko ostaa beige neulemekko, jonka rintamuksessa kurkkii paidan kasvot. Vastaava mekko löytyy myös pikkutytöille ja lisäksi oli ihana vauvan neulehaalari pandan kasvoilla. Hintaa oli n 22€ lasten vermeillä ja 39€ naisten mekolla. Suosittelen. :)

louna (Ei varmistettu)

Ooh tuo panda haalari on suloinen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.