Hyllyhullu

Laura loves

Oli Ikeasta mitä mieltä tahansa, Expedit-hyllyistä voi olla vain yhtä mieltä: ne pelastavat elämän. Voisin täyttää koko kotini Expediteillä. Nyt haaveilen, että sellainen tulisi tv-tasoksikin. Ja valkoisena, ehdottomasti valkoisena. Ja kirjat värijärjestykseen, ehdottomasti värijärjestykseen.

Kommentit

Anna Karhubear

Hei asutteko te meillä? Sama hyllykombo ja kirjat värijärjestyksessä. Tyylistä 10 pistettä siis.

Hertta
Lilou's Crush

Hih, teitä tyylilyylejä! miten värijärjestyskirjahyllystä löytää etsimänsä? Vai muistatteko miltä mikäkin kirja näyttää? Meillä on taloudessa tuhat kirjaa, ja aina laitan ne aihepiireittäin: matkailu+kartat, dekkarit, perintönä saadut kirjat, klassikot, lastenkirjat, sarjakuvat, taidekirjat, design, muoti, työ, musiikki, elämänkerrat... Ja aina samassa järjestyksessä uuteen kotiin. Ei kyllä näytä yhtään noin hienolta, mutta mun perusturvallisuus järkkyisi, jos luopuisin tästä :)

laurafree
Laura loves

Juu, me asutaan teillä. Me ollaan ne tyypit, jotka juo teidän kaikki kaljat. Tiadoks! Ps. Olemmepa me tyylikkäitä. Hyvä me!

Anna Karhubear

Hertta: järjestys sopii koteihin, joissa kirjoja ei lueta vaan ihaillaan :) No ei, yllättävän hyvin sieltä löytää etsimänsä, meillä tosin kirjoja ei ole ihan noin massiivista määrää kuin teillä!

Hertta
Lilou's Crush

Haha, mää vähä aattelinkin näin :D Ei vaan. Mut hienolta näyttää kyllä. Ja ehkä se tuhat on ihan vähän liioiteltu, mutta en ole edes varma -kirjailija-äidin helmasynti periytyi, yhdestäkään kirjasta ei voi luopua, vaan ne lisääntyvät ja täyttävät talon.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyllyistä viis, mutta Sulo on ihana!
Terkkui, Pipsa

laurafree
Laura loves

Hertta, kuulostaa pimeeltä, mutta mä oikeasti muistan satojen kirjojeni värit ulkoa! Mutta siis joo, sydäntä kyllä hiukan puristaa se, että matkakirjat & muut erityisgenret ovat levällään pitkin hyllyä (paitsi tietty Lonely Planetit vierekkäin yms sarjat). Mutta värien puolesta on uhrauduttava! :)

Hertta
Lilou's Crush

Itseasiassa ei se edes kuulosta pimeeltä! Aloin nimittäin pohtimaan ihan huvikseni että muistanko kirjojen kansien sävyt, ja aika helposti ne muistuikin mieleen. Eli jos tiikeri pääsisi juovistaan, voisi joskus meilläki olla kaunis värisävytetty hylly. Mutku ei vaan pysty  "kun ne on aina ollu näin" :D

Expedit on kieltämättä vähintään hintansa väärti. Kuin luotu vinyyleille. ja no kirjoillekin. Paitsi että tila loppuu kesken. Seinätkin loppui silleen hassusti kesken, että ei oo paikkaa isommalle. Mut se ei ehkä oo Expeditin vika.

Mutta tuo pinkkiin verhoutunut Animal on silti ihaninta näissä kuvissa.

Ananas
Ananas ja Kookos

...Ja nyt mun tekis mieli järjestää kirjat värijärjestykseen kun se näyttää niin kivalta!

Hosuli
Hömppäblogi

Värikoodattu kirjahylly, check. Samoin levyhylly. Mutta noita ekspediittejä en tuu varmaan ikinä saamaan, buhuu - talouden toisen sisustajan mielestä neliö- tai kolohyllyt näyttävät jotenkin epäsiisteiltä. En tajua, mutta yritän suvaita hänen näkemystään.

Kommentoi