Hyvää äitienpäivää, hupsista!

Laura loves

Heräsin vasta siihen, että äitienpäivä meni kuukausi sitten. Kun Tukholman-reissusta kehkeytyikin kosioreissu, samaan viikonloppuun osunut äitienpäivä jäi lemmenhurmoksen varjoon. Sitten olikin jo maanantai, ja arki, ja hoppu, ja iltatyöt, ja mitä me syödään tänään ja kuka korjaa pyöränkumin ja niin.

Tänä vuonna en ehdi analysoida äitiyttäni. Tänä vuonna ehdin ainoastaan olla äiti. Toivottavasti edes ihan ookoo siinä lajissa. Paimennettavat ainakin ovat parhaasta päästä.

 

Ps. Tarkkasilmäinen katsoo nyt, että kuka helvetti käy vielä vuonna 2013 Tukholman-reissuillaan Stringissä? No minä! En pysy kehityksen kärryillä. Antakaa ny tuoreita vinkkejä, edessä on pian taas toimeton sunnuntaipäivä tuossa jumalten kaupungissa.

Kommentit

Marsublog

Noilla Stringin huudeilla lempparikahvilat ovat Louie Louie ja Il Caffe.

http://louielouiesthlm.wordpress.com/

http://ilcaffe.se/

Itse käyn yleensä päivää-viettämässä Mariatorgetin huudeilla koska siellä on kivemmat shoppailut (Krukmakargatan - Zinken).

http://dropcoffee.com/

 

Brunssia:

http://www.sodrateatern.com/en/Program--Tickets/Events-container/Jazz-Brunch/

http://www.debaser.se/restaurangen/calexicos/

hannanen (Ei varmistettu)

Aina loistavaa ja yllättävää vegeruokaa, josta sekasyöjäkin joutuu hurmioon, saa Hermansilta, Söderistä. Homma toimii buffettina, jälkiruokana on liian hyviä ja isoja kakkuja, tunnelma kohdallaan, tupa aina täynnä, ja mikä parasta, Hermansin juurelta lähtee portaat alas kohti keskustaa, tuolta on nimittäin poistuttava kierien. http://gastrogate.com/restaurang/hermans/

Hosuli
Hömppäblogi

HERMANS!!

laurafree
Laura loves

Hermans onkin vakkarisuosikki! String ja Hermanssssi onkin sitten ainoat tutut :D Itse asiassa oon käynyt viime vuonna Tukholmassa laiskasti, mutta nyt oon niin kaupungin pauloissa, että palaan varmasti pian - ja paremmalla ajalla. Jee!

laurafree
Laura loves

Ps. Kiitos ihanista vinkeistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.