Jätskiunia

Laura loves

Marimekolta soitettiin. "Pieni päiväpeitto on valmis." Sulon sänky saa tästä eteenpäin peittyä päivän ajaksi herkullisen Pikku Jätskin alle. On se nätti, on se.

Olen koukussa päiväpeittojen teettämiseen Marimekolla. (Ok, ja verhojen.) Se onnistuisi varmaan paljon halvemmalla muualla (eikä verhojen päärmäys varmaan maailman vaikeinta ole omalla ompselukoneellakaan), mutta se on vaan liian helppoa valita kangas ja jättää se saman tien ammattilaisten käsiin muotoiltavaksi.

Meidän parisänkymme päiväpeiton kuosi on Maija Louekarin Ho-Hoi!, jota ei taideta edes valmistaa juuri nyt tämän värisenä.

Kommentit

Eevakaikkimitärakastin (Ei varmistettu)

Olen tainnut syödä liikaa luontaistuotteita, kun näin tuossa kuviossa semmosia värikkäitä kapseleita enkä jätskejä. O-ou. Mut mites jos tuolla teettää päiväpeiton, niin laittaako ne siihen semmosen jonkun tikkikankaan lisäksi? Mulla lähtee järki ja taju, jos pitää pedata sänky semmosella ohuella kankaalla, joka on koko ajan jostain rytyssä. Pitää olla vähän fyllinkiä.

laurafree
Laura loves

Siis pillereitähän nuo ovat itse kunkin silmään, mutta ehkä Pikku Pilleri kuulosti liian perverssiltä kuosin nimeltä?

Siis juu! :D Tikkikangas on se juttu. Ei nyt millään verholla lähdetä petiä petaamaan, hyvänen aika. Joku roti. Sen vanun paksuuden ja tikkausten leveydet ja kaikki saa ite valita. Ooo.

PäiviA (Ei varmistettu)

Kipin kapin Marimekkoon lähtee hän. Ekaa lasta pappia kyydissä ja olen viettänyt tunteja etsien siedettävän näköistä, topattua päiväpeittoa pojun pinnikseen. Tuloksetta.

Laurafree, you rule. Keitänkin samantein oikein kahvit tämän kunniaksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.