Kanelivuosi kakstuhattakolmetoista

Laura loves

Seinäkalenterin valinta ei ole iisi rasti. Kalenterin täytyy olla täydellinen, koska sitä tapitetaan keittiössä koko vuosi. Joka aamupala, joka iltapala, joka illallinen, joka kahvinkeittosessio.

Luulin jo löytäneeni Sen Oikean, mutta Polkka Jamin hienot vuosikalenterit ovat kamalan pieniä eikä niissä ole tilaa merkinnöille. Se-yksi-kalenteri-joka-kaikilla-on on toki sikatyylikäs (se, jossa on niitä absurdeja lauseita, en jaksa etsiä ja linkata), mutta eihän siihen mahdu kirjoittamaan yhtikäs mitään. Mikä kalenteri se semmoinen on. Kyllä minä pelkän päivämäärän voin tarkistaa muualtakin.

Mutta ai että. Täydellinen yksilö on sittenkin olemassa, ja matkalla meille. Oi Kanelimaa, olet kaunis. Pikkulinnun suloisesta puodista se löytyi. En malta odottaa, että pääsen kaavailemaan vuotta 2013. Hinta oli 25 €. Ei paha.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Pitikö sun kirjoittaa synnytyskertomus vielä? Mitä kuuluu uudelle vaaville? <3

t. Salla & vauva 6 kk

Vierailija (Ei varmistettu)

aivan mahtavan näköinen kalenteri!

Meillä on lähes joka vuosi sama ongelma. Perheen kaikki menot pitäisi merkata ylös, mutta aina päädyn johonkin sellaiseen ratkaisuun, mihin ei voi joko kirjoittaa kunnolla, se ei sisällä Suomen pyhäpäiviä tai sitten se on pirun ruma. Viitsinkö siis olla niin julma, että tilaan sun innoittamana tuon saman? ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.