Kardemummakippis!

Laura loves

Kolmesta kummilapsestani nuorimmainen, Aapo Unto Antero, täyttää tänään vuoden. Luonnollisesti Kaisu olisi voinut ristiä vielä kolmeksi päiväksi jalkansa, jotta olisimme saaneet saman synttäripäivän Aapon kanssa, mutta minä tein Kaisulle vielä törkeämmin: kun kätilö spekuloi heinäkuussa 2010 synnytyssalissa, notta syntyyköhän tämän vuorokauden puolella, ponnistin kuin pieni eläin ja synnytin Sulon klo 23.57. -- kolme minuuttia ennen Kaisun synttäriä. Heh.

Mutta Aapo-asiaan siis! Onnea Aapo! Kummin oma söpöliini. Tui tui!

Lasten synttäreitä ei sovi skoolata viinalla (jaa ei muka?), joten lusikoin kummipojun kunniaksi puoli purkillista Isontuvan jäätelöä suoraan Pöytyältä! Puolen litran pahvipurnukka oli kutkuttanut jo pitkään, mutta hinta (7.99 €) tuntui aina liian suolaiselta (tai kermaiselta, heh heh) - tähän päivään saakka. Ei kummipojan synttäreillä kitsastella! (Kardemummajäätelö oli taivaallisen ihanaa, tutustu sinäkkii välittömästi Isontuvan jäätÖlöihin, makuvalikoima on suorastaan humalluttava, kas tässä jälleenmyyjät.)

Aapon synttärit ovat lauantaina -- mutta niin myös minun, joten paskakummi jättää lastenkestit väliin ja lähtee dokailemaan. Lupaan tavata Aapelin viimeistään tammikuussa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.