Keski-ikäisten naisten orgasmit

Laura loves

1800-luvun Lontooseen sijoittuva romanttinen komedia, joka kertoo keksinnöstä nimeltä vibraattori? Oi kyllä, juuri sitä on Hysteria.

Fiinillä brittiklinikalla hoidetaan muka-hysteerisiä kotirouvia, jotka tosiasiassa ovat seksuaalisesti turhautuneita ja elämäänsä kyllästyneitä. Kuten kuvasta voi luntata, se on tohtorin käsille aika raskasta hommaa... Sitten tämän innovatiivinen ystävä tekee keksinnön: sähkökäyttöinen tyydytin! Tarina muuten perustuu tositapahtumiin.

Vaikka kokonaisuus on melkoista diibadaabaata, aihepiirissä on jotain freesiä ja ilahduttavaa. En ole koskaan nähnyt näin monen keski-ikäisen naisen orgasmia heijastettuna Finnkinon jättikankaalle! Mammojen runkkailun lomassa tohtori tiirailee kollegansa tyttäriä, jotka luonnollisesti ovat toistensa vastakohtia.

Hugh Dancy on taianomaisena tohtorina ihana siveyden sipuli, Maggie Gyllenhaal (mikä jumalatar!) eloisa villikissa. Kummankohan kanssa Hugh päätyy yhteen: temperamenttisen Maggien vai tämän kunnollisen nynnysiskon? Miten vaikea onkaan arvata...

Jos annoin New Year's Evelle 3.5 tähteä, niin kai tällekin pitää antaa. Suhteuttakaa siis genreen. Elokuvahistoriallisesti kummallakaan ei missään nimessä ole kolmen ja puolen tähden arvoa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.