Kola-Kaisu

Laura loves

Taannoin pääsin pitkästä aikaa pidemmälle työkeikalle Kaisun kanssa. Yövyimme pehmoisten täkkien alla, ihastelimme aamukasteista auringonkukkapeltoa. Otin työn puolesta thaihieronnan (perus) ja kävelimme kaksi tuntia kauniissa, kuolevissa maalaiskylissä pulisten parisuhteen syvimmästä olemuksesta. Vierailukohteemme oli seesteinen, ihana ja onnellistuttava -- ja sinäkin tahdot sinne. Matkailulehti Mondo paljastaa tänä syksynä lisää.

Mikä parasta, yhteisen keikan päätteeksi työ kuljetti Kaisun suoraan Turkuun, joten saimme suosikkinaikkosemme vielä kahdeksi yöksi kylään. Aleksi sanaili etukäteen, että Pitää varmaan soittaa K-Market Portsaan, että tietävät varata tarpeeksi kokistölkkejä.

Ei tiennyt Aleksi, mistä puhui. Kaisu juo nimittäin nykyään kokiksensa lasipullosta. Sopii kieltämättä paremmin imagoon. Esteetikko joka rintamalla. (Näkisitte, miten Kaisun auton tilpehööri on järkätty! Jokainen purukumipala on mustassa Marimekko-pillerirasiassa ja auton roskiskin on suunnilleen spreijattu mustaksi. Hyvät hyttyset!) Tuo nainen haudataan aikanaan kolapullon kanssa. Onneksi siihen on vielä jotain sata vuotta. Tää ihana hassu on mulle tosi rakas.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.