Kuka myöhästyy treffeiltä Justin Timberlaken kanssa?

Laura loves

Minä!

Pressinäytös alkoi kymmeneltä, ja minä tuoreena Turun joukkoliikenteen käyttäjänä oletin päästäni, että bussi lähtee pysäkiltämme 9.40. (Tätä on vaikea perustella järjellisesti. Se vain tuntui luontevalta lähtöajalta. Ja 8.40. kyllä menee bussi.)

No, se oisikin lähtenyt 9.30. Tai 9.50. Jälkimmäisellä olisin ennättänyt viisi minuuttia minuuttia myöhässä elokuvasaliin, mutta minä en myöhästy. Varsinkaan leffoista. Skipataan sitten saatana koko leffa.

Elokuvan nimi olisi ollut Vain seksiä - tuottajana toki Disney. Heh. Englanniksi sentään astetta miedompi Friends with Benefits. Näkemättäkin voin arvioida sen länsimaisen elokuvataiteen kulmakiveksi. (Hei oikeasti, katsokaa tuota julistetta!) Heh.

Silti! Haaveilen niin Robert'silta haetusta oriental latesta (tavallinen latte jossa on ripaus kanelia, joten siitä voi laskuttaa tuplat) ja Finnkinon punapenkin hyväilystä.

Mutta nyt ehdin Turun kulttuuripääkaupunkivuoden syyskuulumisia kuulemaan. Vinkkaan parhaat hippalot tilaisuuden jälkeen, nyt juoksuksi!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon hämmentynyt. Eikö Mila Kunisin Black Swan -näyttelijäkollega mikäs-sen-kauniin-naisen-nimi-on-joka-sai-sen-vauvankin-juuri ollut jossain ihan samassa leffassa Demi Mooren miehen mikäs-sen-nimi-sit-oli...Ashton Kutcherin kanssa??

Ja luulenpa, tai siis olenpa täysin varma, ettet menettänyt mitään!

Vierailija (Ei varmistettu)

Morjes! Haluan lohduttaa kertomalla, että tämä elokuva on niin kökkö, että siitä tulee vain huonolle tuulelle. Eli myöhästyminen saattoi pelastaa aamusi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.