Kulmakunnan kaunein kaivuri

Laura loves

Luulitte ehkä, että otsake oli jonkinlainen nokkela sanaleikki. Että tässä puhutaan jostain muusta kuin teräksisistä työkoneista. No, ei puhuta.

Äitini pyöritteli silmiään, kun pysähdyin tänään kävelyretkellämme kuvaamaan kuorma-auton lavalle parkkeerattua kaivuria. Mutta kattokaa nyt miten helvetin hyvännäköinen se on.

Kaunis, linjakas. Ja miten ihanasti sähäkkä turkoosi ja vaatimaton harmaa pelaavat yhteen. Tekee mieli varastaa väripari omaan asuun. Paneekohan kaivurikaunotar pahakseen?

Kommentit

Oooooo (Ei varmistettu)

Kas, en ollut tajunnutkaan keneltä olen lempiväriyhdistelmäni syyhkinyt! Kuvassa vielä asfaltti taittuu ihanasti vähän luumuun, täydellisiä sävyjä. Nam!

Laura-Elina (Ei varmistettu) http://www.lauranteehetki.blogspot.fi/

No onnhan se ihan älyttömän hyvännäköinen! Ehkä kaunein kaivuri, jonka mä olen nähnyt... Voin kuvitella, että kanssaihmiset saattaa pyöritellä silmiään, kun pysähtyy kuvaamaan jotain kaivuria. Mutta mun mielestä on vaan mahtavaa, kun ihmiset inspiroituu näin arkisista jutuista. Ja että huomaa tällaisia. Tuo väriyhdistelmä on kyllä tosi kiva!

Ja hei kaima! Löysin vasta blogisi, mutta täällähän vaikuttaa olevan varsin inspiroivia kuvia ja kivoja juttuja, joten taidan jäädä tutustumaan paremminkin... :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.