Kuritonta klubbailua

Laura loves

Uhkailin taannoin ruokarempalla, kun kiloja on nyt niin paljon, että joudun vieläkin käyttämään äitiysfarkkuja. Eräs fiksuksi tietämäni ihminen suositteli postauksen kommenteissa Kiloklubia. Suhtauduin hyvin skeptisesti, mutta kävin katsomassa. Puolen tunnin kuluttua olin totaalikoukussa.

Ei, en aio ryhtyä suosimaan kevyttuotteita tai syömään rasvatonta shaisse-apetta. Mutta tällaiselle neuroottiselle taulukko-laskuri-kirjanpito-listaus-hullulle tuo systeemi sopii naurettavan hyvin. Mitä tyydytystä saankaan "9 kpl Lontoon-raetta, puolikas avokado, 2 rkl saksanpähkinäöljyä" jne-naputtelusta. Jännää ja kivaa nähdä kalorimäärät ja eritoten, millaisessa suhteessa oma ruokavalio koostuu hiilihydraateista/proteiinista/rasvasta ja notta saako tarpeeksi kuitua. Vihreitä, keltaisia ja punaisia pylpyröitä. Joka päivälle omat analyysit ja taulukot ja piirakat ja kaaviot. Syömisen lisäksi samanmoiset kaaviot liikunnalle.

Rakashtan!

Ilmainen systeemi siis. Mene ja kokeile, mutta vain jos koet mitenkään mahdolliseksi naputella kaiken syömäsi ylös. Itse kun olen koneella ja netissä surullisen tiuhaan (biljoona kertaa päivässä) niin homma toimii vaivatta.

Mitään tietoa siitä, auttaako tämä painonpudotuksessa, ei ole. Tai no: etusivulla näen tuttavani Erlan ja tekstin "-22 KG", joten kai siitä jotain apua on. Minulla on unelmana siis häätää kahdeksan raskauskiloa pysyvästi niin kutsuttuun helvettiin.

Kommentit

Terhi (Ei varmistettu)

Mäkin joskus testasin tuota, koska tottakai taulukointi ja kaaviot kiinnostaa, mutta se kävi niin työlääksi, etten jaksanut. Kaikille einesruoille oli kätevästi valmiit vaihtoehdot, mutta se itse tekemien ruokien näpyttely oli ihan mahdotonta. Ja jos valitsi jonkun sinnepäin vaihtoehdon, niin sitten se koko pointti meni vähän niinku pieleen. Mut kiinnostava systeemi kyl!

laurafree
Laura loves

Ei se oo lainkaan mahdotonta! Enkä toki valitse KOSKAAN sinnepäin-versiota. Ihan hyvin meni tänäänkin niin että jaoin päässäni vaan reseptin kahtia: 0.5l kantarelleja, 3 perunaa, 0.5 punasipulia, diibadaaba, näin. En ees vähennä siitä Sulon osuutta niin ehkä sit saan paljon parempia tuloksia koska toi on sillee vähän yläkanttiin toi mun osuus, kun oikeasit siitä nassuttaa pieni nassikkakin.

Mutta siis no joo ok, oon tehnyt tätä nyt viis päivää, en usko että tää tulevalle Italian-matkalla esimerkiksi tulee skulaan kauheen hyvin. Että kaks kadonnutta viikkoa tiedossa heti alkuun, nöyyy.

Ainoo minkä oon kokenut vaikeaksi on arvioida toi mun itsetehdyn myslin rasvaisuus- ja kuitupitoisuusaste. Otan varmuuden vuoks rasvaisen muromyslin niin en ainakaan huijaa. Ja liikunnoissa valkkaan koko ajan aerobic-kevyt rasitus, vaikka oisin hikoillut siellä jumpassa litran. Koska aattelen, että normaalille ihmiselle tää ois kevyt rasitus. Vaikka kai sitä just omaan oloon pitäis verrata.

Voi kuinka mielenkiintoista Kiloklubi-pohdintaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei auttanut minua, vaikka jaksoin täyttää monta viikkoa + vaikka pylpyröiden puolesta kaikki näytti oikealta!?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai hyvänen aika, ei ollut tarkoitus olla lannistava! Toivon siis että sinulle tuosta on apua, itse tietysti harmittelen kun en saanut mitään tuloksia aikaan. :)

T. Edellinen vierailijakommentoija

laurafree
Laura loves

Saa nähdä! Katsotaan. Ei tuosta mitään haittakaan oo. Mutta tokihan muakin sitten ketuttaa, jollei oo mitään hyötyä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla ainakin grammat ropisivat luvatusti. Tosin monta ei ehtinyt lähteä. Sitten vaan kyllästyin kirjaamiseen (joka aluksi oli toki ihanaa) ja huijasin itseni unohtamaan, kuinka paljon kaloreita 100 grammaa irtokarkkia sisältää :)

Ja takaisin tulivat kilot, mokomat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai niin ja piti vielä lisätä, että viikon päästä ennustan sinun ostavan talousvaa'an :)

(Tarkka pitää olla, jotta systeemi toimii.)

laurafree
Laura loves

Mulla on jo talousvaaka! :D Mutta onneksi tuolla on miltei kaikki mitattavissa myös deseinä ja muina (en huomanut sitä drop-menu-nuolta, jonka takaa ne löytyivät ekaan pariin päivään ja olin tuskassa). Mutta siis joo: vaaka is in.

Menni (Ei varmistettu)

Jee! Hauskaa kuulla että koukkuunnuit!
Toivottavasti sulla toimii ja jaksat olla suunnitelmallisempi ku minä. :)

kryp
Taskunpohja

Heippa! Aloitin itse vastikään kiloklubbailun, ja muistelin tältä palstalta siitä lukeneeni. Eli kiinnostaisi tietää miten sulla on sujunut? Aluksi tuntuu ihan hauskalta täälläkin, mutta onko susta tästä ollut oikeasti hyötyä? 

Kiitos kaunis, jos ehdit kommentoida :) 

laurafree
Laura loves

On mulla lähtenyt muutamia kiloja ja selkeesti jos suosituksia noudattaa, niin paino kyllä putoaa. Mulla on ollut jollain viikolla ennemmän kuin yksi repsahduspäivä ja sillion viikkopudotus jää aina pieneksi. Mutta jollain viikolla lähti yli kilokin, vaikka söin tosi reippaasti - mutta terveellisesti. Suosittelen siis ehdottomasti!

kryp
Taskunpohja

Jes! Kiva & kiitos - ja tsemppiä darraan, silloin sitä helpoiten repsahtaa ;) 

 

Kommentoi