Lahjaluukku 2

Laura loves

Kaksi tuntia lastenhoitoa

Hinta: 0€ (sen sijaan lahjan antaja voi saada sipsejä, karkkeja ja limsaa!)

Kenelle: Mieluiten ihmisille, joilla on lapsi/a

Tätä ei yksinkertaisesti mitenkään pystynyt käsittämään ennen lasta. Jaa mitä? Sitä, miten arvokasta ja harvinaista voi olla yhteinen illallinen, kävely, leffa tai kalja. (Tai jos on yksin vanhempi, niin jonkun muunlainen breikki ilman jälkikasvua.) Se joku, joka haluaa tarjota tällaisen hetken, on timanttikourallistakin arvokkaampi. Ainakin itse olen surkea käskyttämään pyytämään tehtävään muita kuin omaa äitiäni, joka asuu kahden tunnin ajomatkan päässä. Aika usein fantasioin siitä, että joku tunkisi hoitamaan lastani ja pakottaisi meidät jonnekin. Luulen, että meitä on muitakin.

 

Parhaassa tapauksessa lahjan antajalle välittyy tieto siitä, että hänen parituntisensa voi olla lahjan saajalle kuukauden työpanoksen arvoinen.

Jos lahjan antaja on lapseton, bonuksena on se, että parituntinen lapsen kanssa saa arvostamaan omaa, tyyntä elämää valtavissa määrin. Lisäksi saa superihminen-kicksit, kun on onnistunut pitämään kakaran hengissä (toivottavasti!) pari tuntia. Win-win. Tee maailmankaikkeudelle palvelus ja pistä tämä pakettiin jollekin lapselliselle tutulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.