Mikä ihmeen Lilin?

Laura loves

Siis Lilin, tällä kertaa ei Lilian. Ja vastauksena otsikon kysymykseen: en minä vaan tiedä!

Sen tiedän, että hoippuessani jumppahikisenä ulos toisesta kodistani, Elixia Centrumista, huomasin, että pieneen liiketilaan suoraan oven viereen oli ilmestynyt mainosteippaus LilinLilinLilinLilinLilin ja putiikin tiskille oli aseteltu blendereitä. Ikkunassa on tussilla huitaistu lappu, jossa kerrotaan, että smoothien pohjaksi voi valita eri soijajuomia (oli siinä varmaan muitakin kuin soijapohjaisia vaihtoehtoja) ja loput räätälöidä itse. Hyllyssä hohti pussikaupalla CocoVin hopeisia pussukoita täynnä superfood-aarteita ja maallisempiakin lisukkeita.

Olen aivan tuhannen täpinöissäni tästä. Sijainti on kuin jeesuksen lahja arkireitilleni. Olen aina ravinnon tarpeessa joko tullessani treenaamaan tai lähtiessäni sieltä. Yhä useammin ketuttaa, että kahvilasta ei saa mitään kaukaisesti terveellistä tai raikasta jotakin übertylsää ruisleipää lukuun ottamatta. Kotona en jaksa useinkaan tehdä smoothieita, vaikkei se vaikeata ookaan. Aion kokeilla jokaista makuyhdistelmää ja pitää vaikka yksin uuden pirtelöbaarin pystyssä. Koskakohan se aukeaa?

Löysin Lilinin sivun jo Facebookista. Sijainti siis Kristiinankadulla, ei nyt ihan Stockan parkkihallin sisäänkäyntiä vastapäätä mutta melkein. Jee!

  

Kommentit

Nepa (Ei varmistettu)

Laita linkkiä sinne fb-sivuille, itse en löytänyt :-/ Kävelin siitä itsekin ohi ja huomasin, että entisiä hallilaisia siellä pisti liikettä pystyyn jeejee!

laurafree
Laura loves

Tässä! Toimiihan?

Vierailija (Ei varmistettu)

Jee, toimii! Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.