Mini Rodinin mahtikesä

Laura loves

Kuten olen aiemminkin maininnut, Mini Rodini on minulle lastenvaatemerkkien ykkönen. Lafka on äskettäin lanseerannut muutaman kokoelman, joiden perään en ole kiimaillut aivan niin kiihkeästi, mutta tuorein sai minut taas brändin pauloihin. Kevääksi/kesäksi meille muuttivat mainiot merirosvoleggarit & pantteripaita, jotka esiintyvät taatusti tulevaisuudessa Sulo-fotoissa. Toistaiseksi tämä ankkuri-ihanuus on kuitenkin setin kingi. Sekä äiti että lapsi haluaisivat sen päälleen joka päivä joka päivä joka päivä.

Ps. Pipo on Leevin vanha. Kiitos, Kaisu! Saatiin Leevin vanhoja kledjuja muovikassillinen, joka on osoittautunut todelliseksi aarrearkuksi.

Kommentit

sattuipas sopivasti silmiini sun juttu :D 

eilen tapahtunutta:

selailen huuto.nettiä ja muiden ihanuuksien lisäksi tulee usein etsittyä myös minirodineita

ystäväni tulevat kylään ja tuovat paketillisen pirkka minidonitseja ja luin sata kertaa paketin päältä minirodini

väsynyt äiti + vauvanvaateostokset = mökkihöperö

lopuksi kiitos ihanista jutuistasi! :)

AA - joka ei jaksa kirjautua (Ei varmistettu)

Oi totta vie, Mini Rodini! Olen kokenut ensimmäisen "iik, ihana, pakko saada" -kilahdukseni juurikin viime viikolla Mini Rodinin nettisivuilla.

Sulo on kyl syötävän suloinen. Sukkahousut <3

Hampaat irvessä

tuo paita näyttää kyllä tosi hyvältä noissa kuvissa, pitäisiköhän sittenkin ostaa mallistosta ankkurimekko... olen jo päättänyt ostaa yhden vaatteen, joka on vuorotellen keltaiset farkut, merirosvomekko, merihevos- tai krokotiilibody tai mitä milloinkin. ihailen itsekuriani, kun en ole vieläkään ostanut mitään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.