NAPpipaketti

Laura loves

Sain viime viikolla Net-A-Porterin alepakettini. Seitsemän vaatetta, joista ainakin kuusi ihan napakymppiä! Numero seitsemän ei oikein istu selkäpuolelta, mutta neuletakin alla sekin on napakymppi. Ei tällaista tuuria voi ollakaan! Silmitön shoppailu kaukana rekeistä ja reaalimaailmasta siis kannattaa! Kunkin hepenen hinnaksi jäi hurjien alennusprosenttien jälkeen reilusti alle 50 euroa.

Settiin kuului kokonaista kolme ruutumekkoa, koska ruutumekot nyt vaan ovat parasta. Tämä APC:n röyhelörinnuksinen kolttu on juuri sellainen kaipaamani perusvaate, jonka voi vetäistä päällensä seuraavan vuosikymmenen ajan joka ikinen päivä.

 

Tässä Aubin & Willsin versiossa taas Oona näki minut välittömästi paistamassa lettuja, en mä tiedä miks! Kyllä, tässä paistellaan varmasti lettuja sekä huudetaan kesällä Iineksen peräsimessä Turun saaristossa, että Ohoi! Kaikki miehet märssykoriin!

 

Loput tulokkaat esitellään sitten, kun olen käynyt jonkun asukuvauskurssin. Se, että joku toinen ottaisi minusta rätteineni kuvia, ei ole vaihtoehto.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai mutta näähän olis pitäny kuvata heti silloin esittelysessiossa. Oijoi!

laurafree
Laura loves

Se olisi hiukan sotinut tuota "Kukaan elävä ei kuvaa vaatteita päälläni" -periaatetta vastaan.. Nakukuvia minusta sopii toki ottaa kenen tahansa!

Illuusiasworld.tumblr.com (Ei varmistettu)

Tuo siniruudullinen on aivan täydellinen!

laurafree
Laura loves

Niinnon! Tuolta löytyy vielä yhtä kokoa.. http://www.net-a-porter.com/product/164563

Kommentoi