Oktonautti-synttärit

Laura loves

Päätän joka vuosi, että pidän lapselleni minimaaliset & minimalistiset synttärit, mutta joka vuosi vieraslista on yhtäkkiä ainakin 40 nimen pituinen. Isovanhemmat, isoisovanhemmat, setä, eno, kummit perheineen. Pari kaveria. Ei se enempää vaadi - populaa piisaa.

Sulon synttäreitä vietettiin tänä vuonna aurinkoisena Ruisrock-sunnuntaina meillä kotona. Teema: Oktonautit, tuoreista animaatiosarjoista tyylikkäin ja hauskin. Valitettavasti ei saatavilla suomenkielisenä DVD:nä - eihän? (Jos joku nyt antaisi päinvastaista tietoa, olisin ikionnellinen!) Mihinkään Salama McQueen -synttäreiden järjestämiseen estetiikantajuni ei venyisi, mutta Oktonautit sulatan. Tilasin jopa Amazonista Oktonautti-pahvilautasia ja servettejä lapsille. Vedin rajan kertakäyttöpöytäliinan kohdalle. Joku roti.

Muhkeat ja mehukkaat prinsessakakut tulivat luottoleipomostani, Hämeenlinnan Laurellilta. Ikuisesti paras ja kaunein. Tilauksessani korostin, ettei kuorrute saa olla baby blue, vaan merensininen. Hyvin onnistuivat. Muovifiguurit länttäsin itse koristeiksi - ne olivat samalla lahja Sulolle.

Suolapalojen inspiraatio imaistiin Safkaa-teoksesta: "saaristosushipalat" olivat mainiot, vielä kun hallista sattui löytymään inkiväärimarinoitua lohta. Avokado-vuohenjuustotahna osoittautui myös ihanaksi mössöksi. Leipätehtaani pilkkoi paahtoleipiä ja saaristolaislimppua somiksi pikku suorakulmioiksi. Viime hetkellä äitini juoksi myös tien toiselta puolelta, Malmin Kebabista, kaksi pizzaa, jotka slaissattiin lapsukaisille. Sofistikoitunut catering ftw!

Iki-ihana Terhi-kummi leipoi Martha Stewartin ohjeella S- ja 3-keksejä.

Pieni päivänsankari pörräsi maanisesti ympäriämpäri ja sai lahjaksi muun muassa ongen, teltan, leijan, uimakellukkeet ja maailman jokaisen Viiru ja Pesonen -kirjan. Aamen.

 

 

Kommentit

Hallitun hysterian Anu (Ei varmistettu) http://hallittuhysteria.blogspot.fi

Meilläkin on tilauksessa Oktonauttisynttärit pienelle miehelle :) me ollaan ostettu kirjoja Englannista, niissä on samat tarinat pitkälti mitä tv-sarjassakin joten kääntäminen onnistuu lennossa. Meillä on myös siis kaikki ensimmäisen tuotankokauden jaksot tallennettuna koneelle eli niitä katsotaan edelleen päivittäin ja odotetaan kovasti koska toinen tuotantokausi alkaisi.

viiru (Ei varmistettu)

Hienot juhlat ja herkut tarjoilut! Oktonautit meilläkin aika IN :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hoi huomio!! tänään alkoi taas kakkosella oktonautit!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Oletteko tietoisia, että lelukauppa.tv sivustolle on tullut Oktonautteja myyntiin, niin siistii =)

Hotmama (Ei varmistettu)

Moi! Mistä tuota paperikrääsää tilasit? Kokeilin Amazonia, mutta postarit nousivat korkeammiksi kuin itse tilaussumma..! O_o

laurafree
Laura loves

Sieltäpä sieltä. Keskitin ostot yhteen paikkaan. Ei ne postarit hirveesti olleet. Ja kun ne ite tuotteet maksoi jotain pari euroa, niin otin postarit ikään kiun osana hintaa :D Tai jotain. Voi että, en tosiaan muista tarkemmin enää.

Salama Mcqueen (Ei varmistettu)

"Mihinkään Salama McQueen -synttäreiden järjestämiseen estetiikantajuni ei venyisi, mutta Oktonautit sulatan."
Tässä oman lapsen synttäreitä suunnitellessa ja googlettassani inspiraatiokuvia törmäsin postaukseesi ja pakko sanoa, että olen nähnyt tyylikkäämmin toteutettuja Autot synttäreitä kuin kyhäämäsi Oktonautit synttärit. Nuo kakutkin ovat ihan kauheat: tuollaiset 85-v synttärikakkujen päällä yleensä nähdyt ruusukkeet mitkä eivät istu Oktonautti-teemaan mitenkään.

Kommentoi