Otitis media acuta

Laura loves

Voi kunpa otitis media acuta tarkoittaisi jotain ihanaa. Jotain akuutin ihanaa! No, ei se tarkoita. Se tarkoittaa äkillistä välikorvan tulehdusta. Suomeksi sanottuna sitä, että korva tai molemmat ovat täynnä vihreää räkää ja tekevät olon aika hiivatin tukalaksi.

Minun lapsellani molemmat korvat. Ja kolmatta kertaa parin kuukauden sisään. Kiitos, päivähoidon aloitus. Täähän on klassikko.

Koska taaperoiden tulehdukset kiinnostavat lukijakunnastani ehkä noin kahta, ei siitä sen enempää. Mutta otitis media acuta teki viikostamme akuutisti erilaisen kuin piti. Unelmien työviikko oli aika kaukana unelmaisesta. Sen sijaan tein iltatöitä ja jätin jumpat jumppaamatta. Toisaalta voi tietysti olla kiitollinen: kiireisellä työviikolla tämä korvasirkus olisi ollut aikamoinen fiasko. Nyt se handlattiin - vaikka hermot ovatkin riekaleina.

Riekalehermot liisteröidään tänä iltana kokoon luomupunkulla & Woody Allenin Kaikki mitä olet aina halunnut tietää seksistä -leffalla, joka starttaa Teemalta viiden minuutin kuluttua. Eikun kahden!

Woody Allen -elokuvat menevät muuten Maailman onnellistuttavimpien juttujen listalla aika lailla top vitoseen, eikös? (Ja Woody itse hottiksimpien miekkosten top kymppiin, mutta se on jo eri juttu...)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.