Päähänpistol

Laura loves

Olen kulkenut henkkamaukan järkyttävissä äitiysrytkyissä koko vuoden. Hermoni ovat koetuksella, kun tingin tyylistä jatkuvalla syötöllä. Puen miltei päivittäin ylleni kompromissivaatteen, jonkun ruman rytkyn, jota en koskaan pitäisi, jos kehoni mittasuhteet olisivat normaalilla tolalla. Janoan jotakin, mikä mahtuu päälle ja näyttää törkeän hyvältä.

Sitä on tulossa. Ne kengät. Ei yhtään omaperäiset, mutta kaikista kauneimmat. Vaikka perkaisi mitkä laarit läpi, ei näitä fiinimpiä ole. Nyt täytyy vain uskoa teidän tolkutukseenne siitä, että näillä on myös hiivatin helppo kävellä. Onneksi saan kohta lykkiä taas vuoden vaunuja päivittäin. On meinaan hyvä rollaattori, kävely onnistuu koroillakin. Taas yksi hyvä syy hankkia vavvoja!

Toivotaan nyt kaikki yhdessä, ettei äitini huomaa tätä postausta. Ostin nimittäin viime syksynä Brandosilta näiden viidenkymmenen euron kopiot. Ovat nekin ihan somat, mutta kyllä se kopious (mikä sana!) ja tuhat kertaa halvemmat materiaalivalinnat paistavat aika pitkälle.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

"Puen miltei päivittäin ylleni kompromissivaatteen, jonkun ruman rytkyn, jota en koskaan pitäisi, jos kehoni mittasuhteet olisivat normaalilla tolalla. Janoan jotakin, mikä mahtuu päälle ja näyttää törkeän hyvältä."

Sama! Repii hermoja! Olen menossa tänään Placebon keikalle (LOL) ja maltan tuskin odottaa alkuillan kriisiä siitä, mitkä henkkamaukan mammafarkut ja minkä ginatricot-topin kehtaan vetää tänäänKIN ylleni. Voi tätä raskauden riemua!

T: Mari / pumpkin-jam.blogspot.com

Hosuli
Hömppäblogi

Ääääh, mää oon kans haaveillu noista. Mutta vielä en uskalla pulittaa niin paljon kengistä, luulen, vaikka täydelliset ovatkin. El Naturalistat maksaa vähemmän ja on silti superlaadukkaita. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

No mitkä noi sitten on? Kauniit! Merkki kiitos!

laurafree
Laura loves

 

Ai jaa niin! Acne Pistol siis. Ainakin Gaudeten nettikaupasta saa, ja Net-A-Porterista (siellä on kokoa 38 jäljellä, toisin kuin Gaudetella).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.