Pöytä on katettu
Viikonloppuvieraat ovat suosikkijuttu.
Ne tuovat leivoksia. (Eivätkö aleksanterit olleet jo lapsena jokaisen suosikkleivosi hemaisevan kuorrutusvärin johdosta?)
Ne herättävät kehossa kokkisotamaisia reaktioita: minähän improvisoin pätevän brunssin, vaikka jääkaapissa on vain ryynimakkaraa, mozzarellapallo, pari ylikypsää tomaattia ja tuliaisbaklavaa. Ja muutama kananmunakin: Sanna opetti oikeaoppisen over-easy -munan paistamisen! Salaisuus on vesitilkassa!
Kaunis kattaus, parempi mieli – margariini Oivariini-rasiasta Tasaraita-mukiin ja näin. Tropicanakin olisi pitänyt kaataa kannuun rumasta purkista, my bad!
Kiitos, Sanna ja Heikki. Hei hei!
Ps. Tuliko kaikille nyt selväksi, että minulla on Tuokio-kaadin kahvimaitoa varten?