Pelasta Luomukassi!

Laura loves

Finska ja Luomuidylli ovat mennyttä. Turun luomupuotiskene on henkitoreissaan. Onneksi on Luomukassi -- mutta sekin tarvitsee lisää tilaajia, jottei käy kalpaten. Aktivoidu siis, luomun perään haikaileva turkulainen (tai lähikuntalainen).

Homma ei voisi käydä iisimmin: klik-klik verkkokauppaan vaan, ja lemppariraaka-aineita valkkailemaan. Tilauspäivä on aina maanantai (klo 14 mennessä) ja tuotteet toimitetaan keskiviikkona, kahta päivää myöhemmin. Valitse noutopiste: useita eri puolella Turkua, toimitus ilmainen - tai sitten kotiinkuljetus, joka ei montaa euroa maksa sekään. Itse suurena laiskiaisena tilaan herkkujen täyttämän pahvilootan suoraan kuistillemme. Avot.

Jos haluaa säkillisen yllätyksiä, kannattaa valita valmiiksi koottu hedelmä-, juures- tai vihanneskassi, joka täytetään sesongin parhailla syötävillä. Kokovaihtoehtoja on kolme: sinkku, pikku perhe tai suurperhe. Sinkkukassin koko on 4.5kg, pikku perheen kassin 7.5 kg, suurperheen 10 kg. Erityisesti hedelmäkassi on meillä suursuosikki: meillä on aina vain  tavallista tylsää omenaa ja banaania, mutta tuon valmiin setin myötä tulee syötyä monipuolisesti vaikka mitä. Ihana aarrearkku.

Lisäksi Luomukassin kautta voi tilata muun muassa Livonsaaren leipomon leipiä ja Riihipuodin jauhoja ja hiutaleita. Ah.

Kommentit

Elli Emilia (Ei varmistettu)

Kiitos paljon vinkistä! Tilaukseen meni all-in-one ja nyt sitten innolla odottelen keskiviikkoa ja yllärikassia. Mikäli kasvikset ovat hyvässä kuosissa, niitä on hintaansa nähden riittävästi ja monipuolisesti, tulee Luomukassista ehdottomasti meidän tapamme hankkia pötyä pöytään. Tiedän heti monta ystävää, joille pidän Luomukassin puolesta propagandapuheita.

laurafree
Laura loves

Hyvä, hyvä! Toivottavasti tilaus on mieluisa. Tai siis toimitus. Tai siis se, mitä sieltä tulee! (On tää nyt vaikeeta.) Luomukassi on yhden naisen yritys eikä markkinointiresurssit ole ymmärrettävästi kovin mittavat, joten moni ei oo koko lafkasta kuullutkaan. Ihanaa, että ainakin joku sai tätä kautta tietoa!

Anna
Ai niin!

Jes! Kiitti vinkistä. Vihanneskassi ja muutama muu tuote lähtivät tilaukseen.

Maikkis (Ei varmistettu)

Luomukassi on mahtava! Suomalaiset luomuvihannekset tulee käsittääkseni lähitiloilta ja ainakin kotikulmien pikkukauppoihin verrattu hinnat on tosi kilpailukykyisiä (luomuavocadot, -tomaatit, -omput ja -pähkinät usein jopa edullisia).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.