Pellavaa ja persikkaa

Laura loves

Miten ihmiset, joilla on lapsia, saavat otettua niitä kuuluisia asukuvia? Miten niiden poikaystävät tietävät, että asukuvissa kuuluu näkyä pää? Ehkä niitä on infottu. Ja ehkä niitä ei kuvata sotkuisessa eteisessä. Mutta siis oikeasti..

Mun pään kuuluis näkyä!

Hei oota, nyt täällä jaloissa on joku.

Pakko viihdyttää tähän väliin.

Joku varasti show'n. Luovutetaan.

 

Kävikö nyt kuitenkin selväksi, että Net-a-Porterin joulualen ihanin löytöni oli By Malene Birgerin herkullinen leidimekko, jossa on sekä persikanväristä silkkiä että luonnonvalkeaa pellavaa. Käsittämätön kombo homssu-Looralle. Oma äitinikään ei varmasti tunnista minua tässä asussa. Yllättävän moni tuttu silti tajusi silti moikata illalla Dynamossa, kun kolttu pääsi viimein hippaamaan odotettuaan komerossa kuukausitolkulla niitä oikeita juhlia.

Hyvinkin voisin laittaa tuon johonkin kesähäihin tänä suvena. Menkääs joku naimisiin.

Kommentit

Emma

Vaude mitkä tissit! Eikun siis mekko! Hieno mekko! 

laurafree
Laura loves

Tässä on nyt kyseessä semmonen illuusio, jonka toi pallomainen yläosa luo. Siellä on siis tyhjää kymmenen senttii kummallakin sivulla, ei se oikein istu tuosta yläosasta vaan lörpsyy sivuille.

Voi että, toihan näyttää ihan täysin urpolta kun nyt uusin silmin katselen. Koska tisuin osuushan on ainoo kapoinen kohta mua. Typerä Malene Birger, minkä teit!

Emma

Tissit on jees! Eihän kukaan sua ny yläilmoista kattele pölö.

laurafree
Laura loves

Joku jättiläinen voi katella! Ja sitte en koskaan pääse giganttisukuun naimissiin! Ellei oo joku boobsientusiasti! Jolle hääyönä paljastuu karu totuus a-kupeista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Äitisi ei todellakaan ollut tunnistaa sinua. Mutta siis olkaamme iloisia, että pellavan kuuluukin olla vähän ryppyistä eikä yläosakaan pliseerauksineen silitystä kaipaa. Siis käytännöllistä. Ja myös hyvin, hyvin kaunista. Onkos tuo väri aprikoosi?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.