Pöperöä paketissa

Laura loves

Parhaat lahjat liittyvät aina ruokaan (ellei kyseessä ole setillinen Marimekon raidallisia trikoopetivaatteita -- ne ovat tosin niin jumalaisia, että voisi ne miltei syödäkin). Hihkun aina riemusta, kun joulupaketeista paljastuu jotain puputettavaa -- oli se sitten suklaata (kaikki käy -- markettikonvehtirasioista luksuspraliineihin, jouluna ei ole niin väliä!), viiniä tai jotakin originellimpaa. Myös ravintolalahjakortit ja keittokirjat ovat lahjain aatelia (tänä vuonna sain Leila Lindholmin Vielä yksi pala! -kirjan, joka vaikuttaa jumalaiselta, pizzaa jo testattu).

Ja parasta on tietysti, kun ystävä on omin pikku kätösin veivannut ruokalahjan. Tänä vuonna sain Liisalta viikunahilloketta (resepti löytyy muuten Liisan ihanalta palstalta) ja Terhiltä kaksi pikkupurnukallista spesiaalisuoloja. Suolojen resepti sopii vohkia etiketeistä: toisessa on merisuolaa, chipotle-chiliä ja sokeria, toisessa suolaa & raastettua appelsiinin + sitruunan kuorta. Kumpaakin voisin syödä lusikalla, ripottelen kaiken päälle. Hello, turvotus.

Kiitos kaunis. Nam.

Kommentit

Riikka - Hunajaista (Ei varmistettu) http://rappimamma.blogspot.com

Komppaan tasaraitalakanoiden taivaallisuutta, en suostu muissa lakanoissa enää nukkumaan! Sinivalkoraidallisina voisin vielä kelpuuttaa! (Jos valmistettaisi)

laurafree
Laura loves

Ne on niin TAIVAALLISEN tuntuiset, meinasin itkeä ilosta kun sinne alle ekaa kertaa pujahdin. Voi jessus. Aleksi kauhisteli niiden hintaa, mutta nyt sekin on tajunnut, että niistä voisi maksaa vaikka TUHAT euroa :D

W/ love from me 2 you

Me saatiin joululahjaksi tasaraitaise tyynyliinat, muttei olla vielä käytetty niitä, koska mä en tykkää nukkua eriparisissa lakanoissa..(outoa? ehkä..)..tarttee varmaan kyllä kokeilla ja sitten sijoittaa niihin pussilakanoihin, jos ne kerta ovat noin ihanat..(kaikki ovat kyllä kehuneet..)..

Ja tuo Leilan kirja..sain sen kaasolahjana parhaalta ystävältäni ja se on kyllä huippua se pizza..Oma suosikkini siitä on kuitenkin ne tortanot..vuohenjuusto-saksanpähkinä-hunatortano ihan ykkönen, muutkin maukkaita!

W/ love from me 2 you

Olipas kirjoitusvirheitä...ehkä asia kävi kuitenkin ilmi.. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.