Raamikkaat komistukset

Laura loves

Miten kaikki voi näyttää kehystettynä niin hienolta?

Lahjoin perheen lihapullapalkalla ex tempore -iltaretkelle Ikeaan. Haalittiin Ribbaa jos jonkinkokoista. Sitten kehystin, kehystin ja kehystin niin, että kynnet katkeilivat. (Keksin veitsen apuvälineeksi vasta viimeisten raamien kohdalla.)

Ja joo joo, kaksi Tivoli-julistetta on vähän too much, mutta ne sijoitetaan eri kerroksiin, sopivan turvavälin päähän toisistaan. Vasta näin kaukaa katsottuna tajuan, että tuossa sinisävyisessä harlekiiniruutuilottelussa on sipulikirkkojen kupoleja. (Liittyen Köpiksen Tivolin tämänvuotiseen Russian Christmas -teemaan...) Se löysi paikkansa meidän makuusopesta.

Åbo ja hempsukan vaaleanpunainen Tivoli taas kuuluvat kiurutapetin kera pinkin tyyssijaan, tv-huoneeseen. Suunnitelmissa iso sikinsokin-asetelma seinälle. Arvioitu toteusaika: vuoteen 2020 mennessä, ehkä.

Kommentit

mistä olet hankkinut tuon russian christmas posterin! mahtava!

Vierailija (Ei varmistettu)

minäkin kyselisin julisteiden alkuperää, ovat kertakaikkisen upeita :)!

laurafree
Laura loves

Tivoli-julisteet on hankittu viime viikonloppuna Kööpenhaminan Tivolista. Tivolilla on myös nettikauppa, mutta ei siellä mitään julisteita näköjään ole. Ei muuta kun Köpiksen-lentoja buukkaamaan.
Åbo-juliste on siis Polkka Jamista ja Choose a job... on Sisustuksen Koodista, Therese Sennerholtin tekstigrafiikka.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.