Ruorin takaa

Laura loves

Voi hyvät hyssykät, saanko palata tuolle kirotulle rahtilaivalle vielä kerran? Trendihaukat eivät vielä tiedä, että olohuoneen kovin sisustuselementti saattaa jonain tulevana sesonkina olla ruori

Koska miksi ei? Jättiruorin plussat:

1) Taaperoille ei tarvitse keksiä minkäänlaista viihdykettä, koska he viihtyvät merirosvo-/kapteenileikkien parissa aamusta iltaan keskenään.

2) Aikuinenkin onnellistuu, sillä ruorin takaa maailma näyttää astetta villimmältä, vapaammalta, kauniimmalta ja romanttisemmalta.

 

Bubbling under: ratit. Eiku ei.

Kommentit

Daniela- (Ei varmistettu) http://ineverskipbreakfast.blogspot.com

No onhan tuo näkymä nyt aika romanttinen. Ruorista en niin tiedä ;)

Hosuli
Hömppäblogi

Hei, millaista tuolla laivalla on asustella? Onko siellä mukavat pedit ja siistit vessat? Jostain syystä tuli mieleen, että siellä saattaisi olla vilpoista tai vetoista. Onko?

laurafree
Laura loves

Unohdin miltei vastata Hosuli-neidille! Ihan hyvä kysymys, koska on kertynyt erilaisia kokemuksia. Viimeksi olimme laivassa, joka oli kuin mikä tahansa hienosti remontoitu peruskoti, siis upee kylppäri ja täydellinen lämmitys jne. Tänkertainen paatti oli paljon alkeellisempi. Pedit oli kyllä mainion mukavat, ja kylppäri jees, mutta kajuutassa (joka oli "päämakuuhuone") oli hieman vetoisaa. Oli erillinen pikkulämmityslaite, jota piti ekan yön jälkeen säätää kovemmalle. Mutta useimmiten nuo on kyllä viritetty ihan huippuunsa eivätkä eroa oikein mitenkään "talokodeista".

Hosuli
Hömppäblogi

Okei, kiitos tiedoista! Amsterdam ja laivamajoitus voisivat kiinnostaa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.