Safkalahja

Laura loves

Olin keksinyt Joulupukille toistaiseksi vain yhden toiveen: syksyn The Keittokirjan eli Safkaa. Joulun ihme tapahtui kuukautta etuajassa, kun Stella Harasekia suuresti muistuttava Joulupukki kysyi, tahdonko kirjan. Koska olen lahjuksia vimmaisesti vastustava, kaupallisesti riippumaton palstanpitäjä, vastasin, että TOTTA MOOSES. (Ällös peljätkö, olen silti hyvien puolella: en ole kirjoittanut palstalleni sanaakaan saamastani ihmeseerumista tai laktoosittomasta suklaasta. Seerumi oli ihan hyvää ja suklaa samoin. Äh, nyt kirjoitin kuitenkin!)

Nyt lahjalistani on olematon, sillä Safkaa saapui postilaatikkoon tänään. Se on livenä vielä kauniimpi kuin kuvittelin! Syötävän tyylikäs.

Täten julistan alkaneeksi Julie & Julia* -tyyppisen projektin. Aion kokata kirjan läpi. Kaikki alkaa kuhacevichestä. Avot. Raportoin, miten projekti etenee.

 

* Onko ihanampaa feel good -leffaa olemassakaan? Tuskin.

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

:D ihana elokuva ja odottelen innolla projektin alkua jos vaans aat sen alkamaan :D Itse pähkäilin juuri kun elokuvaa katsoin, että pitäisikö itsekkin esim. joku leivontakirja leipoa läpi... mutta unohdin koko projektin, koska yhtään lihavammaksi en halua ja kalliiksi tulisi se lihominen :D

Hosuli
Hömppäblogi

AIJJAA! Mulla on vissiin ollu vähän väärä käsitys Julie & Juliasta. Pitääpä vuokrata se.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ps. On, se on Toscanan auringon alla :D

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Joo, ihana leffa ja meillä kokataan Burgundinpataa ainoastaan Julian tapaan. Kandee kans lukea My Life in France jos ei oo jo tullut luettua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.