Sankarin seppele

Laura loves

Vannotin, että haluan lauantaina synttärilahjaksi vain baaritiskiltä kannettuja juomia - en mitään muuta. Ihanat ryökäleet saapuivat kuitenkin Blankoon floristin taiteileman seppeleen kanssa. Sain syödä halloumia ja pinaattirisottoa & juoda Dynamon hanakaljaa rehut päässäni.

Voin myös kertoa, että krapulan kuin krapulan aateloi kutreille lykätty kerros kukkia. Välitön freesiys!

 

Synttärit jatkuivat vielä tänäänkin. Aleksi taikoi minulle ja kahdelle helsinkiläisvieraalle aamupalapöytään viittä juustoa, proscuittoon käärittyä melonia & uuniin patongit. Täysin radikaali veto varsin anti-yllätykselliseltä (muuten kovin moitteettomalta) avopuolisoltani!

Iltapäivällä lykättiin Sulo anoppilaan ja käytiin Top Chef -Stefanin (kuumin realitymies ikinä, ikinä?*) Turkuun tänä syksynä avaamassa ravintolassa, jonka nimeä en kehtaa julkisesti tunnustaa (mutta se saattaa olla Stefan's Steakhouse). Paikka oli odotetusti hieman geneerisen oloinen, myötähävettävä ja tyylitön, mutta parmesaaniranskalaisissani tai Baked Alaska -uunijätskissäni ei ollut mitään valitettavaa. (Parsakaali-valkosipulilisukkeesta en osaa sanoa, koska sitä ei koskaan saapunut. Se yritettiin silti laskuttaa.)

Nyt näplätään Apple-murusiamme vierekkäin sohvalla ja siemaillaan elämämme arvokkaimman viinipullon pohjallisia. Kiitos, jeesus, tästä viikonlopusta. Olen ilolla 31 ja tässä elämässä.

 

* Äh, muistin Survivorin Rupertin. Ei sittenkään kuumin. Tokaks kuumin. Missä viipyy Rupertin ravintola?

Kommentit

Anna
Ai niin!

Synttäriseppele on kyl ehkä paras idea ikinä. Tai jos ei paras niin ainakin varastamisen arvoinen!

Mulle kärrättiin synttärilahjaksi perjantaina 60 cm x 150 cm peili. Yritäänköhän tässä vihjailla, että mun pitäis katsoa useammin peiliin tms...

Ooo (Ei varmistettu)

Insinööri P pääsi toteuttamaan piileviä floristikykyjään. Mahtavaa, että kukkelit säilyivät seuraavaankin päivään! Kiitos i-ha-nas-ta illasta, oli kyllä semmoset pulinat että hihii!

laurafree
Laura loves

Siis mitä, teitkö sä sen itse! Luulin, että se tehtiin siellä kukkakaupassa! Oi että, mikä nero. Tilaan sulta tollasen joka juhliin aina. Kyllä tuosta insinöörin koulutuksesta on loputtomasti hyötyä!

Ooo (Ei varmistettu)

Ei ainoastaan insinööriydestä, sanoisin että vuodet Panun hoivissa ovat opettaneet paljon teipin ja luonnonmateriaalien käytöstä. Mut joo, jatkossa jokainen syntymäpäiviään juhlistava saakoon tällaisen! Onkos tullut kesä nyt talven keskelle? No ON!

bara elina (Ei varmistettu)

Ruoka ei kiinnosta minua juuri yhtään, mutta kiitos että muistat Rupertin. En ole siis kaiketi ainoa, joka toisinaan muistelee vanhoja Survivor-kausia innolla. Esim. kausi 3, siinäpä vasta kausien kausi.

En edes osaa nolostua tästä survivorssi-innostani. Tosin myönnän, että viimeisimmät kaudet on tullut seurattua vähän sivusilmin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.