Seiskalista

Laura loves

En tajua näitä blogijuttuja. On tällaisia tunnustuksia. Things To Make And Do -blogin Maija (kuka ikinä hän lienee, terveisiä!) muisti minua sellaisella. Kiitos, neiti/rouva! Unohdin asian pariksi viikoksi, mutta se palasi mieleen.

Nyt pitää kuulemma kertoa seitsemän satunnaista asiaa itsestään. Täältä pesee!

 

1) Ykkösfetissini on nenänkaivuun lisäksi kiiltävien aikakauslehtien nuuhkiminen. Kukaan minut tunteva ei enää hätkähdä, kun upotan nenäni Oliviaan minuutin välein. Vieraammat katsovat kysyvästi, kunnes selitän. Tai no, katsovat ne sen jälkeenkin. Aika monet huokaavat "Lauraaaaaa..." kun teen tätä.

2) En syö broileria, koska broilerin (jolla on hyvin vähän tekemistä kanan kanssa) tehotuotanto on vielä astetta kuvottavampaa kuin muu lihantuotanto.

3) En koskaan pese meikkejä pois. Ja juu, ihan hyvä iho on ja paperit kysytään viikottain, joten ei ole vanhentanut vielä lärviä. Suosittelen siis tätä rentoa, nuorentavaa rutiinia. Enkä siis liioittele: en koskaan, missään tilanteessa pese naamaani millään puhdistusaineella. En aamuisin, iltaisin tai milloinkaan. Eikä tämä siis liity puhdistusaineisiin, en pese siis vedelläkään tai millään hippiöljyllä.

4) Vanhempieni avioero on kamalinta ja kivuliainta, mitä minulle on koskaan tapahtunut, vaikka olin silloin jo 20-vuotias.

5) En tunne ketään laiskempaa ihmistä kuin itseni. Vaikka kuinka miettisin.

6) Minulla on matkatili ja häätili, joille säästän rahaa. Molemmat sijaitsevat äitini suojissa, koska muuten kajoaisin niihin jatkuvasti ja ne olisivat alituiseen tyhjinä. Häpeän häätilin olemassaoloa vain hippusen verran...

7) Minua ei ole koskaan sattunut fyysisesti kovinkaan paljoa. Mitään ei ole nyrjähtänyt, venähtänyt, saatika katkennut. Synnytyskään ei ehtinyt sattua ennen epiduraalia. Te luitanne katkovat, ei tarvitse kadehtia. Tämä fakta on sidoksissa sekä fyysiseen arkuuteeni että siihen, että kukin saa ristinsä kannettavakseen: minulla taas on ollut henkisiä ongelmia siinä missä toisella ruumiin kremppoja.

 

Ei mitään hajua, mistä juuri nämä seitsemän ajatusta kumpusivat. Mutta se lieni tarkoituskin.

Laitetaan hyvä kiertämään siispä. Pistäkääs paljastuslistaa kehiin, vaikkapa ihana suosikkiballerinani ja tyylitaiturini Kirsi & gluteenittomasta elämästä bloggaava työhuonetoveri Sonja ja Kaisukin tietty (vai joko Kaisu on listannut näitä jollekin).

Kommentit

J

Nuuhkintakuoma! Voisssaatana ei voi olla parempaa kuin uusi kiiltävä magasiini. 

Hosuli
Hömppäblogi

Tuo kolmoskohta niin sanotusti blows my mind! :D Aina olen kuvitellut, että naaman pesemättä jättäminen aiheuttaisi kamalia iho-ongelmia. Ja niin se varmaan minulle aiheuttaisikin, ainakin lyhyiden kokemusten perusteella. Mutta että ei koskaan! Hurjaa. Etkö kaipaa pesua esimerkiksi kuuman päivän jälkeen tai meikkiä on ollut enemmän?

Kyllä blogit on hyödyllisiä. Aina oppii uutta.

laurafree
Laura loves

No eeeehkä jonain hellepäivänä saatan heittää kerran kylmää vettä naamaani. Mutta pesemiseksi en sitä kutsuisi sitä silloinkaan. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi kolmoskohta jäi nyt suuresti mietityttää: siis täh! Eli meikkaatko sä aamuisin niiden edellispäivän meikkien päälle? Vai onko ne pyyhkiytyneet tyynyliinaan? :D

kaisunen (Ei varmistettu)

kiitti kauniista sanoista. "kaisukin tietty" :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Minuakin on jo pari päivää (!) mietityttänyt tuo häkellyttävä meikkiasia! Eikö sinulle tule ripsarituhruja silmien alle jotka pitää pestä pois? Laitatko naamaan rasvaa suoraan vanhojen meikkien päälle vai pärjäätkö ilman kosteutusta? Pliis lisävalotusta asiaan!

laurafree
Laura loves

No kattokaas. Kun en mä meikkaa ollenkaan joka päivä. Vedellä ja sormella ja pyyhkeenkulmalla kyllä pyyhkäsen ripsarituhrun. Jos se lasketaan pesemiseksi, niin kyllähän mä sen verran pesen. Meikkivoidetta käytän ehkä kerran viikossa, ja kosteusvoidetta vain silloin.

Ja nykyään kun on nää TEKORIPSET niin en käytä ripsaria ollenkaan.

Iisiä!

Mutta joskus nuorempana kun meikkasi enemmän, niin joo, periaatteessa meikkasin vanhan meikin päälle koko ajan. Lovely!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyi saatana.

laurafree
Laura loves

Eikö! Disgusting!

laurafree
Laura loves

Ps. Enkä vielä kertonut muista hygieniatottumuksistani. Tehdään niistä ihan oma seiskalista joskus.

Mä ymmärrän kasvojen pesemättömyyden hyvin, pesen ne itsekin vain suihkussa ollessani eli en siis joka päivä. Mutta kai se on kuin rasvaaminen, iho tottuu kaikenlaiseen kohteluun aika nopeasti. Mulla on iho kestänyt aina hyvin pesemättömyyttä ja rasvaamattomuutta, eikä finnejäkään oo esiintynyt satunnaisia yksilöitä lukuun ottamatta lähes kymmeneen vuoteen. Tänä talvena oon kuitenkin joutunut alkamaan rasvata kasvoja aina silloin, kun muistan.

Jaan myös seiskakohdan tuntemuksen.

laurafree
Laura loves

No juu, ostin tänä talvena sellaisen Korresin hienon naamarasvan ja yritin sillä houkutella itseäni opettelemaan rasvaamishommat. Silloin tällöin muistan sitä läträtä johonkin kuivimpaan nenänkärkeen. Mutta aika tottumiskysymyksiä tosiaan nää, vähän niinku se yleisin esimerkki huulien koukuttumisesta huulirasvailuun.

annii (Ei varmistettu)

Ihan mahtava tuo kolmoskohta! Mua aina lohduttaa tietää, että muutkin on ällöjä - itsehän siis kaivan muun muassa nenää julkisesti. Ja kuka sitä naamaa jaksaa joka ilta pestä (monet ilmeisesti, on minua informoitu).

Oon myös ajoittain haaveillut sellaisesta inhorealismiblogista, jossa kuvattais ihmisiä syömässä maksalaatikkoa eikä missään olis huolettomia vintagemekkoja tai kauniisti heijastuvaa lämmintä valoa. Mutta toisaalta, on ne mekot ja se koko fantasiakin ihan kivaa.

Heinijee
SuperHeini

Minä ihanku pikkisen rakastuin sinnuun. T: yks saakelin laiska nenänkaivelija joka meikkailee päälle kolmekymppisenäkin vanhojen meikkien päälle. Ja ne lehdet!! Ne vaan tuoksuu niiiiiiin hyvälle!!! ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.