Seitsemän vuoden kutinat & sutinat

Laura loves

 

The seven year icth is a point that a lot of couple go through. It is the point when you have been together so long that you are tired/bored with your partner, but you have not been together long enough to have accepted the rythem that is being in a relationship. Some people miss being single and would like a different partner. Other people just miss thefreedom of being single and having no strings attached but they do not want another partner. It is a "rough" patch in a relationship.

They are starting to feel the strain of the "Seven year itch." They will get throught it if they try hard, enough

Lähde: Urban Dictionary

 

Bring it on vaan!

Toissapäivänä tuli kuluneeksi seitsemän vuotta siitä, kun kaksi hermostunutta 25-vuotiasta vaihtoi ensisuudelmansa Tavastian eteisessä. Pujahdin Aleksin kainaloon, ja siellä olen majaillut siitä lähtien. Tuo ilta oli yksi elämäni huumaavimmista. Kuningasklubi 25.3.2006 never forget. (Paitsi että olen forgettannut illan toisen bändin: oliko se New Young Pony Club?)

Lasken tuon seurustelumme alkamishetkeksi, vaikka olimme vaihtaneet jo flirttailevia MySpace-viestejä (no kamoon, se oli 2006!) ja tunnustaneet tekstarein ihastuksemme opiskelijayksiöidemme tunkkaisista punkista jonain iltana.

Yhä olen varma siitä, että parempaa kumppania minulle ei ole olemassa. Vaikka kuinka visioisin ja ynnäilisin, niin se vain on.

Vuosipäiväpotretissa ovat nutturamme solmussa. Suloisesti symbolisena tulkittakoon sekin, etten aidosti tiedä itsekään, kumpi noista on kumman.

Kommentit

Marsublog

Onnea teille! Hahaa, oon ollut tolla keikalla! Päälläni Nanson joutsenkuvioinen trikoomekko, oh dear.

Hosuli
Hömppäblogi

Onnea ja paljon!

Yhä olen varma siitä, että parempaa kumppania minulle ei ole olemassa. Vaikka kuinka visioisin ja ynnäilisin, niin se vain on.

Samoin ajattelen minä puolisostani. Epätäydellisyydessään täydellinen minulle, ja se on ihan parasta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.