Todelliset värit

Laura loves

Eikö ole omituista, että itsensä voi nähdä ihan uudessa valossa vielä kolmenkympin tuolla puolen? (No, ei se itse asiassa ole. Silloinhan valaistutaan ja tullaan sinuiksi itsensä kanssa, jos naistenlehtiä on uskominen. Anyway.)

Olen luullut olevani Lumikki. Kalmanaama, korpinmusta tukka. Useimmiten mallia polkka. Otsis. Sellaiseksi olen sitä värjännyt ja leikellyt vuositolkulla. Pukeutunut joko mustaan tai räikeisiin, kirkkaisiin väreihin.

No, maanläheisiä, murrettuja sävyjä vierastan edelleen. (Metsänvihreä, ruskea, viininpunainen, luumu, hyihelvettienkestä.) Mutta olen viihtynyt viime aikoina myös vaaleassa. Jättänyt tukan värjäämisen jo yli puoli vuotta sitten ja päättänyt, ettei tämä oma väri -proggis olekaan aivan tuhoontuomittu. Antanut kuontalon myös kasvaa ja tajunnut, että pitkä tukka on niin mun juttu! En enää koskaan tahdo luopua!

Tajunnut, että kesän esille houkuttelemat pisamat kertovat jostakin. Olenkin todelliselta väriltäni hinajainen. Eihän tässä tullutkaan kuin 15 vuotta piirrettyä kulmakarvat mustalla kajalilla, kun oikea sävy olisi ollut joku toffee. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

 

Ps. Kai teidänkin päässänne soi tätä merkintää lukiessa tämä?

 

 

Se oli ainakin tarkoitus.

Kommentit

Katariinake (Ei varmistettu)

Todella kaunis kuva!

annam_
anna k.

Nimenomaan tuo biisi soi päässä jo kun otsikon luin! (: Itse koin valaistumisen, kun yli kymmenen vuoden jälkeen tajusin, että otsahiuksethan sopiikin miulle oikeastaan paremmin kuin se ettei niitä olisi. Nyt en osaisi niistä luopua edes.

Laura (ei loves) (Ei varmistettu)

Hämmentävää. Totesin avomiehelleni juuri äsken peilin edessä pyöriessäni, että oikeastaan nämä vaaleammat hiukset sopivat minulle paremmin kuin ne mustat. (Joista jouduin kamalalla kriisillä ja valittamisella luopumaan, kun aloin epäilemään hiusväriallergiaa.) Sitten tulin tänne ja luin tämän postauksen.

laurafree
Laura loves

Laurojen todelliset värit ovat löytyneet kollektiivisesti! <3

VierailijaE (Ei varmistettu)

soi :)

ine (Ei varmistettu)

haah alko soimaan kyllä toi biisi heti otsikon luettuani,.

mut funny thing. ite tajusin tuossa pari päivää sitten, etten olekaan blondi. oon aina aatellu, et miula on vaaleat hiukset. mut nyt oon kattonu valokuvia itsestäni lähipäiviltä ja tajusin, et hetkinen, en ookaan vaalee.. vaan ehkä sellanen vähän jopa vaaleenruskee. tää tuli ihan yllätyksenä.. uskon, että raskaudet on antanu osansa tähän uuteen väriin.

oks se sit tosiaan tää lähestyvä 30v, mikä saa näkemään asiat aivan uudessa valossa. ja olemaan armollisempi itselleen myös.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.